غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

هشدار تل‌آویو به صهیونیست‌ها درباره سفر به قطر

در جریان بازی‌های جام جهانی که در کشور قطر در حال برگزاری است، ستاد مبارزه با تروریسم رژیم صهیونیستی، روز گذشته (یکشنبه)، با صدور بیانیه‌ای به صهیونیست‌ها توصیه کرد که به واسطه تهدیدات احتمالی امنیتی، از سفر به قطر برای جام جهانی فوتبال صرف نظر کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر شبکه صهیونیستی «آی۲۴» در این خصوص گزارش داد که گرچه هیچ ممنوعیتی برای سفر به قطر صادر نشده است؛ اما ستاد مبارزه با ترویسم رژیم صهیونیستی به اسرائیلی‌ها توصیه کرده است از سفر به این کشور حوزه خلیج‌فارس که روابط رسمی با تل‌آویو ندارد، خودداری کنند.

در این بیانیه آمده است در پی ارزیابی‌های روزانه از اوضاع قطر که بر اساس حساب های کاربری صهیونیست‌هایی صورت گرفته که مورد رفتارهای خشونت‌بار افراد محلی و هواداران عرب کشورهای دیگر قرار گرفته‌اند، قطر در رده هشدار سطح ۳ قرار می گیرد که به مفهوم آن است یک سطح پایین‌تر از کشورهای غیردوست با رژیم صهیونیستی همچون لبنان، ایران،‌ سوریه، یمن و عراق قرار می‌گیرد.

از طرف دیگر، تل آویو به آن دسته از صهیونیست‌هایی نیز که هم‌اکنون برای جام جهانی فوتبال به قطر سفر کرده‌اند، توصیه کرده است که چندان در ملأ عام حضور پیدا نکنند و در مکان‌های عمومی از حرف زدن به زبان عبری یا حمل پرچم و نمادهای رژیم صهیونیستی خودداری کنند و خود را به عنوان شهروندان رژیم صهیونیستی معرفی نکنند و از هرگونه درگیری احتمالی دوری گزینند.

پیش از این رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله «آی۲۴ نیوز» گزارش داده بودند که شهروندان رژیم صهیونیستی با هواداران عرب در قطر درگیر شده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر