به گزارش راهبرد معاصر؛ حقوق آذر براساس حکم اصلی رتبهبندی معلمان پرداخت میشود و آن دسته از معلمانی که به رتبه و امتیاز خود اعتراض دارند میتوانند اعتراضات خود را در پورتال پیشبینیشده ثبت کنند تا بررسی شود.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش گلستان اعلام کرد: با اتمام فعالیت کار ممیزیان و ارزیابان این اداره کل، حقوق آذرماه حدود ۱۸ هزار معلم گلستان مشمول طرح رتبهبندی میشود.
عباسعلی تمسکنی زاهدی اظهار کرد: در استان گلستان حدود ۲۱ هزار معلم در حال تدریس هستند که سه هزار نفر در زمره دانشجومعلم بوده و مشمول طرح رتبه بندیمعلمان نمیشوند.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش گلستان افزود: برای حدود ۱۸ هزار معلم مشمول این طرح، رتبه یک صادر و حقوق آبان ماه آنها بر اساس رتبه یک پرداخت شد.
وی ادامه داد: تاکنون کار ارزیابی و ممیزی رتبههای حدود ۱۶ هزار معلم گلستانی به پایان رسیده و تا بیستم آذرماه ارزیابی سایر معلمان هم تکمیل و حقوق همه معلمان در آذرماه بر اساس رتبه بندی واقعی آنها انجام میشود.تمسکنی زاهدی گفت: حقوق آذر براساس حکم اصلی رتبهبندی معلمان پرداخت میشود و آن دسته از معلمانی که به رتبه و امتیاز خود اعتراض دارند میتوانند اعتراضات خود را در پورتال پیشبینیشده ثبت کنند تا بررسی شود.
طرح رتبه بندی معلمان یکی از طرح های پر سرو صدای این روزها در مجلس است. زیرا با انجام طرح رتبه بندی معلمان حقوق معلمان افزایش چشمگیری خواهد داشت. بالاخره همه چیز مشخص شد، بالاخره بعد از کش و قوس فراوان، رتبهبندی از فرآیند اجرا شدن به مرحله عمل رسید؛ البته این مرحله هم هنوز بخش اول یعنی صدور احکام اولیه که همان رتبه «آموزشیار معلم» است را طی میکند اما آنچه مسلم است معلمان این روزها اثرات آن را در حقوق خود میبینند.
بر اساس قانون نظام رتبهبندی معلمان، در اجرای جزء(۲) بند «الف» ماده(۶۳) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب چهارم اسفند ۱۳۹۵ و به منظور افزایش کیفی فرایند تعلیم و تربیت، اعتلای کرامت و منزلت اجتماعی معلمان، استقرار نظام پرداختها بر اساس تخصص و شایستگیها، عملکرد رقابتی معلمان، مهندسی نیروی انسانی، توسعه مستمر و نظاممند شایستگیهای عمومی، تخصصی، حرفهای و تربیتی و کیفیت عملکرد معلمان، تقویت انگیزه و رضایتمندی شغلی و ارتقای تعهد و تقویت هویت حرفهای معلمان بر اساس نقشه جامع علمی کشور و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، نظام رتبهبندی معلمان مطابق مواد این قانون تعیین و اجرا میشود.در این قانون عنوان شده است که منظور از معلم افرادی هستند که صرفاً رسالت خطیر تعلیم و تربیت دانشآموزان را در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی بر عهده دارند که میتوان به آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امور تربیتی، مشاور واحد آموزشی، مراقب سلامت، نیروهای توانبخشی مدارس استثنایی، مدیر و معاون در واحدهای آموزشی و تربیتی اشاره کرد.
ماجرای اعتبار رتبهبندی معلمان و صدور احکام در این قانون رتبههای آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم پیشبینی شده است؛ هر معلم برای کسب رتبه آموزشیار معلم باید ۴۶۰ امتیاز، مربی معلم ۵۳۰ امتیاز، استادیار معلم ۶۰۰ امتیاز، دانشیار معلم ۷۵۰ امتیاز و استاد معلم ۹۰۰ امتیاز کسب کند.
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش میگوید: هدف اصلی رتبهبندی، ارتقای کیفیت نظام تعلیم و تربیت، ارتقای شایستگیهای معلمی و رقابت در نظام تعلیم و تربیت است یعنی اگر رتبهبندی این سه را انجام ندهد، ماهیت خود را از دست خواهد داد و البته اصلاح نظام پرداخت هم چهارمین بند آن است که باید انجام شود و در حال حاضر به بند چهارم آن پرداخته میشود.وی ادامه میدهد: اعتبار رتبهبندی معلمان ۳۸ هزار میلیارد تومان است. رئیس سازمان برنامه و بودجه معتقد است که اول باید همه احکام را صادر کنیم تا رقم نهایی از این ۳۸ هزار میلیارد تومان بالاتر نرود و بعد پرداختها را آغاز کنیم. ممکن است اینگونه باشد یک تعدادی از معلمان، رتبههای بالاتر بگیرند اما رقم ریالی ما در سال جاری نرسد یعنب رتبه افراد را اعلام میکنیم اما چون قانونگذار سقف تعیین کرده است، نتوانیم امسال پرداخت کامل داشته باشیم.
بنا بر گفته صادق ستاریفرد سرپرست معاونت برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، قریب به ۸۰ درصد از مشمولان، مزایای رتبه آموزشیار معلم و حدود ۹۰ درصد از فرهنگیان، مزایای ترمیم حقوق را دریافت کردهاند.ستاریفرد میگوید: برای معلمان مشمول احکام آموزشیار معلم صادر شده است که مزایای آن، ۴۵ درصد مجموع حق شغل، حق شاغل و فوقالعاده شغل است که از از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اعمال شده اسد اما وجوه و معوقات در آبان امسال از اول فروردین ۱۴۰۱ به مدت ۸ ماه پرداخت شده است.وی با بیان اینکه طبق قانون استخدام کشوری و قانون مدیریت خدمات کشوری، برای همکاران تابع صندوق بازنشستگی کشوری، مقرری ماه اول (افزایش حقوق نسبت به ماه قبل) از ترمیم حقوق و رتبهبندی کسر شده است و البته مقرری ماه اول در زمان واریز معوقات ۱۴۰۰ دیگر کسر نخواهد شد، ادامه میدهد: برای جاماندگان یعنی ۲۰ درصد باقی مانده مشمولان رتبهبندی از جمله منتقلشدگان درون دستگاهی و بازنشستگان و ۱۰ درصد باقی مانده ترمیم حقوق، احکام صادر و همزمان با حقوق آذرماه به همراه معوقات پرداخت میشود؛ جای نگرانی نیست قطعا در پرداختی بعدی همه مشمولان لحاظ خواهند شد.
وی با بیان اینکه درصدد هستیم با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه، معوقات ۱۴۰۰ نیز پرداخت شود، اضافه میکند: با توجه به اینکه در چندماه گذشته علی الحسابی به میزان تقریبا ۵۰ درصد از معادل ریالی رتبه آموزشیار معلم برای مدت ۹ ماه (۶ ماهه سال ۱۴۰۰ و ۳ ماه ۱۴۰۱) واریز شده است، در فیش حقوقی این کسور تحت عنوان برگشت جبرانی منظور شده استسرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش تصریح میکند: خالص دریافتی این ماه همکاران شامل، اختلاف حقوق آبانماه و مجموع معوقات مزایای رتبه آموزشیار معلم ۸ ماه نخست ۱۴۰۱ و نیز ۲ ماه ترمیم حقوق مهر و آبان با علیالحساب ۳ ماه واریز شده، مقرری ماه اول و سایر کسورات قانونی است.حقوق مهر و آبان با علیالحساب ۳ ماه واریز شده، مقرری ماه اول و سایر کسورات قانونی است. همچنبن فرهنگیان تابع صندوق بازنشستگان کشوری که دارای ۳۰ سال خدمت و بالاتر هستند، از کسور مقرری ماه اول معاف هستند./ حادثه 24
از هر طریقی ممکن است به کوش وزیر آموزش پرورش برسانید
کع معبمان در تنگناه شدید معیشتی هستند
اضافه مار حق خودمان است قول دادن که هر ماه پرداخت کنن ولی الان ماه سوم تمام شد خبری نیست
احکام را صادر کنید تا ببینیم چقدر اضافه شده؟ ؛ چطور محاسبه کردند ؟
بابا ما نو معلمان به کی باید بگیم این حکم رتبه بندی ما رو بزنید دیگه
تو این ۷۰ روز فقط ۴ میلیون به ما حقوق دادید روزی ۶۰ تومن . ما رو استثمار میکنید خدا رو خوش نمیاد
اون دوستانی که متاهل هستند چه جوری زندگی میکنید به ما هم یاد بدید
نمیشه دوتا کار بلد بزارین رو کار؟
ترا خدا رسیدگی کنید
اگر همکارش در حکم اصلی رتبه دو شود ششصد هزار تومن بیشتر حقوق می گیرد
همکار دیگرش با همان شرایط در رتبه سه قرار بگیرد شسصد هزارتومان بیشتر میگردد
واگر همکار دیگرش در رنبه چهار قرار بگیرد شسصد هزارتومان بیشتر میگردد
سوال ایا ارزش دارد این همه تلاش گر باشی پویا باشی مقاله پژوهش گه از رتبه سه به چهار بروی برای ششصد هزارتومانافزایش ؟؟؟؟؟
در این رتبه بندی فقط رتبه یک ارزش تلاش دارد که به تن برسی بقیه رتبه ها ارزش چندانی ندارند که وقت و هزینه و زمان صرف کنی
فقط همان رتبه یک ارزش دارد
مجلس و دولت نباید به رتبه بندی اصلی دست میبردند چون رسیدن برای رتبه سه و جهار کار هر معلمی نیست
و ازن نوع رتبه بندی هم ارزش ندارد که تلاش کنی به رتبه چهار بروی برای ششصد هزار تومان حقوق
به به چه اقتصادی داریم روز به روز به سوی فقیری دیگر .......