بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

ارسال تجهیزات و نیرو های جدید ارتش سوریه به حلب

ارسال تجهیزات جدید ارتش سوریه به حومه حلب نشان دهنده احتمال نزدیک شدن اجرای عملیات نظامی است که ترکیه به اجرای آن تهدید کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 02
کد خبر: ۱۶۱۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش سوریه تعداد زیادی از نیرو‌ها و تجهیزات نظامی خود شامل تانک‌ها و نفربر‌ها را به حومه شمالی حلب اعزام کرد. این نیرو‌ها و تجهیزات در طول خط مقدم درگیری با گروه‌های مسلح تحت حمایت ترکیه مستقر شدند.

قرائن و شواهد حاکی از آن است که ترکیه در صدد پیشروی‌های جدید در شمال سوریه است.

تصاویر ورود تجهیزات ارتش سوریه به تل رفعت و اطراف آن در حومه شمالی حلب و استقرار آن‌ها در طول خط مقدم درگیری با گروه‌های مسلح تحت حمایت ارتش ترکیه نشان دهنده افزایش نشانه‌های حمله زمینی است که ترکیه حدود دو هفته پیش اجرای آن را برای سیطره بر تل رفعت، منبج و عین العرب که تحت سیطره نیرو‌های سوریه دموکراتیک (قسد) است، هشدار داده بود.

نیرو‌های روسیه نیز به نوبه خود موانع جدیدی نزدیک خط درگیری در نزدیکی شهر الباب ایجاد کردند که مناطق تحت سیطره ارتش سوریه و قسد در حومه شرقی از یکسو و مناطق تحت سیطره ترکیه و گروه‌های مسلح وابسته به آن را از یکدیگر جدا می‌کند. نیرو‌های روسیه همچنین حضور خود را در فرودگاه نظامی "منغ" در آن منطقه تقویت کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار