ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

کشته شدن حداقل ۹ غیرنظامی در حملات ترکیه به سوریه

کشته شدن حداقل ۹ غیرنظامی در حملات ترکیه به سوریه به نوشته المیادین، در حملات ترکیه به سوریه که بامداد امروز انجام شد، در شهر مرزی «المالکیه» حداقل ۹ کشته از غیرنظامیان در پی داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر منابع آگاه در شمال شرق سوریه از کشته شدن غیرنظامیان و نظامیان سوری در حملات امروز ترکیه به استان الحسکه و حلب خبر دادند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) نیز گزارش داد که تعدادی از نظامیان این کشور نیز در حملات ترکیه به حومه حلب و الحسکه کشته شده‌اند.

طبق این گزارش، جنگنده‌های ارتش ترکیه نقاطی در جنوب غرب «الدرباسیه» و اطراف شهر «المالکیه» و روستای «تل حرمان» در شمال شهرک «ابوراسین» را بمباران کردند که موجب کشته و زخمی شدن غیرنظامیان و خسارات شدید به خانه‌های مردم شد.

نهاد موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» (مستقر در لندن) نیز مدعی شد که در حملات جنگنده‌های ترکیه، حداقل ۱۲ نفر از جمله شش شبه‌نظامی کُرد و شش نظامی ارتش سوریه کشته شده‌اند.

وزارت دفاع ترکیه، امروز اعلام کرد که جنگنده‌های این کشور، علیه پ.ک.ک و جناح‌های داخلی طرفدار آن در شمال سوریه و عراق عملیات انجام داده است.

روز گذشته (شنبه، ۱۹نوامبر) وزارت دفاع ترکیه با انتشار تصاویری از جنگنده‌های خود از آغاز حمله هوایی این کشور در شمال سوریه و عراق خبر داد و در کامنتی زیر این تصاویر نوشت: «زمان حساب فرا رسیده است».

گفته می‌شود که این اقدام ترکیه در واکنش به انفجار تروریستی باشد که سیزدهم ماه جاری (نوامبر) در استانبول رخ داد و شش نفر را کشت؛ آنکارا «پ‌ک‌ک» را به دست داشتن در این بمب‌گذاری متهم کرده بود.

منابع خبری آگاه گزارش دادند که بیش از ۵۰ هواپیمای جنگنده و ۲۰ هواپیمای بدون سرنشین در این عملیات شرکت داشتند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار