المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

وقوع انفجار در منطقه دارالامان کابل

وقوع انفجار در منطقه دارالامان کابل انفجار در مسجد ایمان در دفتر حزب اسلامی، در منطقه دارالامان شهر کابل روی داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 02
کد خبر: ۱۶۱۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های داخلی به نقل از شماری از باشندگان کابل از وقوع یک انفجار در این شهر خبر‌ می‌دهند.

گفته می‌شود که این انفجار حوالی ساعت ۲:۰۰ بعدازظهر به وقت محلی (۱۳:۰۰ به وقت تهران) در منطقه  دارالامان شهر کابل رخ داده است.

طبق گزارش‌ها، حمله به مسجد ایمان در دفتر حزب اسلامی، در منطقه دارالامان شهر کابل صورت گرفته، که دو حمله‌کننده کشته شده و ۲ گارد امنیتی نیز زخمی شده‌اند.

یک منبع وابسته به حزب اسلامی افغانستان در خصوص این انفجار گفت حکمتیار از این انفجار جان به در برده است و دو مهاجم انتحاری قبل از آنکه بتوانند وارد دفتر مرکزی حزب اسلامی افغانستان شوند، کشته شدند و دو نفر از محافظان حکمتیار هم در این حمله زخمی شده‌اند.

منبع مذکور تصریح کرد که افراد مسلح تلاش کردند تا پس از انفجار وارد دفتر حکمتیار شوند ولی به دست محافظان او کشته شدند. این در حالی است که برخی منابع اعلام کردند که علاوه بر دو فرد مهاجم، یکی از محافظان رئیس حزب اسلامی افغانستان هم در این حمله کشته شد.

تا کنون مقامات طالبان در مورد این حمله اظهاری نکرده‌اند./ آنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار