غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

بایدن قصد مذاکره با پوتین را ندارد

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت رئیس‌جمهور آمریکا در حال حاضر هیچ قصدی برای مذاکره با همتای روس خود در خصوص اوکراین ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۱۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، جان کربی سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید جمعه (دوم دسامبر) در جمع خبرنگاران تصریح کرد که جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در حال حاضر (هیچ قصدی) برای مذاکره با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در خصوص توقف جنگ اوکراین ندارد. 

 

یک روز پس از آن که ظاهراً بایدن پیشنهادی مشروط برای گفت‌وگو با همتای روس خود ارائه کرد، کربی به خبرنگاران گفت: ما در نقطه‌ای قرار نداریم که در حال حاضر گفت‌وگو یک مسیر مفید برای دستیابی به نتیجه باشد. 

 

بایدن پنجشنبه گذشته در کنفرانس خبری با امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه گفت: برای گفت‌وگو با آقای پوتین آمادگی دارم در صورتی که علاقه داشته باشد که تصمیم بگیرد به دنبال راهی برای پایان دادن به جنگ باشد. او هنوز چنین تصمیمی نگرفته است. 

 

کربی در توضیح اظهارات بایدن مدعی شد: پوتین به هیچ وجه علاقه‌ای به هیچ نوع گفت‌وگویی نشان نداده و کاملاً برعکس بوده است. رئیس‌جمهور آمریکا به هیچ عنوان اشاره نکرده که حالا زمان گفت‌وگو است. در واقع او ثابت کرده که تنها رئیس جمهور زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) می‌تواند تعیین کند که آیا و در چه زمانی توافقی از طریق مذاکره صورت می‌گیرد و شرایط پیرامون این توافق چگونه خواهد بود. 

 

کرملین پیش‌تر در بیانیه‌ای اعلام کرد که پوتین برای مذاکره با غرب آمادگی دارد به این شرط که غرب قلمروهای جدیدی که از اوکراین به روسیه پیوسته را به رسمیت بشناسد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر