پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

روسیه صلاحیت قضایی «دادگاه ویژه» علیه مسکو را رد کرد

وزارت خارجه روسیه با انتقاد صریح از طرح تشکیل دادگاه علیه روسیه، گفت که هرگونه محکمه‌ای که غرب برای تحقیق درباره اقدامات روسیه در اوکراین تشکیل دهد، هیچ صلاحیت قضایی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۱۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه روسیه در واکنش به پیشنهاد اتحادیه اروپا مبنی بر تشکیل «دادگاه ویژه» برای تحقیقات درباره آنچه جنایت جنگی در اوکراین خوانده شده، در بیانیه‌ای صلاحیت قضایی چنین دادگاهی را رد و آن را پوچ‌گرایی حقوقی توصیف کرد.

 

در این بیانیه آمده است: تلاش کنونی کشورهای غربی برای تشکیل یک سازوکار شبه‌قضایی، در نوع خود بی‌سابقه بوده و پوچ‌گرایی حقوقی نهفته‌ای داشته و نمونه دیگری از کاربرد استاندارد دوگانه از سوی غرب است. چنین فرقه توطئه‌گری، درباره مسکو صلاحیت قضایی ندارد.

 

این بیانیه پس از آن صادر شد که وزارت خارجه فرانسه از پیشنهاد اتحادیه اروپا برای تشکیل دادگاه ویژه برای تحقیقات درباره آنچه جنایات جنگی روس‌ها در اوکراین خوانده شده، حمایت کرد. چنین دادگاهی عملا می‌تواند مقامات ارشد روسیه از جمله ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور را به محکمه بکشاند.

 

وزارت خارجه روسیه همچنین اعلام کرد که از بیانیه و طرح کشورهای غربی به شدت خشمگین شده و کشورهای غربی را به تلاش برای ایجاد یک نهاد قضایی سیاست‌زده دیگر که هیچ ارتباطی با عدالت ندارد، متهم کرد.

 

وزارت خارجه روسیه در بخش دیگری از این بیانیه نوشت که بدبینی مقامات فرانسوی، همواره و بی‌وقفه مسکو را غافلگیر می‌کند. وزارت خارجه روسیه، همچنین پاریس را به چشم‌پوشی از «بی‌قانونی رژیم کی‌یف، سرکوب خشونت‌آمیز رسانه‌های منتقد و ارتکاب چندین و چند فقره جنایت جنگی مستند علیه مردم دونباس» متهم کرد.

 

مسکو همچنین به فرانسه پیشنهاد داد تا به جای این دادگاه، محکمه‌ای ویژه برای رسیدگی به جنایات این کشور در جریان جنگ‌های استعماری و مداخلات در امورات سایر کشورها تشکیل دهد.

 

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفته است که بازرسان روس از سال ۲۰۱۴ به دقت جنایات رژیم کی‌یف را به ثبت رسانده و به گفته وی، به اصطلاح «غرب یکپارچه» تاکنون هیچ واکنشی به این جرایم نشان نداده است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار