نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تظاهرات در آمریکا علیه سیاست‌های مهاجرتی ترامپ

گروهی از معترضان به طرح‌های مهاجرتی دولت آمریکا با تجمع مقابل ساختمان «سازمان مهاجرت و گمرک » این کشور در «دنور» پرچم آمریکا را پایین کشیدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 13
کد خبر: ۱۶۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ، گروهی از معترضان به طرح‌های مهاجرتی دولت آمریکا، پرچم آمریکا را از «سازمان مهاجرت و گمرک » در «دنور» پایین کشیده و آن‌را با پرچم «مکزیک» جایگزین کردند.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «راشاتودی»، تظاهرکنندگان جمعه شب با تجمع مقابل ساختمان سازمان مهاجرت و گمرک در شهر «آورورا» واقع در کلرادو، علیه برنامه‌های مهاجرتی دولت دونالد ترامپ در این شهر تظاهرات کردند.

 

بر اساس این گزارش، برخی تظاهرات کنندگان با برداشتن موانع نزدیک این ساختمان و عبور از آن‌ها، پرچم مکزیک را با پرچم آمریکا جاگزین کردند. در جریان این حادثه یک پرچم نقاشی شده که روی آن شعار علیه برنامه مهاجرتی نوشته شده بود نیز به اهتزار درآمد.

 

به گزارش راشاتودی، پلیس بعد از مطلع شدن از این تجمع وارد عمل شده و مجددا پرچم آمریکا را جایگزین پرچم مکزیک کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که از زمان مبارزات انتخاباتی بارها بر لزوم ساخت دیوار مرزی با مکزیک تاکید کرده بود، چندی قبل از احتمال استقرار ارتش آمریکا در مشترک دو کشور خبر داد. این در حالی است که سیاست‌های ضد مهاجرتی دولت ترامپ از قبیل ممنوعیت ورود اتباع برخی کشورهای اسلامی به همراه جداسازی اجباری فرزندان مهاجران از والدینشان با انتقادهای بین‌المللی مواجه شده است.

 

علی‌‌رغم ادعاهای ترامپ علیه مکزیک، مقام‌های این کشور همواره اعلام کرده‌اند تا حد امکان مانع از ورود غیرقانونی مهاجران به خاک آمریکا شده‌اند. به تازگی نیز طرح دولت ترامپ علیه پناهجویان در یکی از شهرهای آمریکا مسدود شد. یک دادگاه فدرال در شهر «سیاتل» آمریکا چند روز قبل علیه رویکرد دولت این کشور مبنی بر بازداشت پناهجویان رای صادر کرد.

آخرین اخبار در این زمینه حکایت از آن دارد که دولت آمریکا قصد دارد از روز یکشنبه نزدیک به دو هزار نفر از مهاجران ثبت‌نشده را در جریان عملیاتی گسترده در 10 شهر بزرگ این کشور بازداشت و اخراج کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار