پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

هشدار سرلشکر باقری به نظامیان آمریکایی

سرلشکر باقری با بیان اینکه با تلاش و مجاهدت نیروی دریایی سپاه امنیت کاملا پایداری در خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار است، تصریح کرد: ارزیابی امروز ما هم موید این است که نیرو‌های سپاه با روحیه عالی و با قدرت از این منطقه محافظت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۱۶۲۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: نظامیان آمریکایی می‌دانند اگر نیتی و چشم‌داشتی به منافع ایران در خلیج فارس، سواحل، جزایر و سکو‌های نفتی داشته باشند با نیرو‌های قهرمان سپاه مواجه می‌شوند.

به گزارش تسنیم، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد نیرو‌های مسلح پس از بازدید از منطقه دوم نیروی دریایی سپاه و نمایشگاه دستاورد‌های دفاعی نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه مسئولیت عملیاتی حفاظت از خلیج فارس و تنگه هرمز به عهده سپاه است، اظهار داشت: نیروی دریایی سپاه با تجربیات ارزشمندی که ‌از دوران دفاع مقدس و تامین امنیت خلیج فارس به دست آورده ‌در این سال‌ها در حال توسعه توان، قدرت و ارتقای آمادگی است.

وی با بیان اینکه نیروی دریایی سپاه امروز، از نظر کمیت و کیفیت تولید شناور‌های رزمی و موشک‌انداز و مین ریز و سایر انواع شناور‌های سطحی و موشک‌های بردبلند و نقطه‌زن دارای توانایی‌های بی‌نظیری است که قابل مقایسه با گذشته نیست و با تکیه این توان دفاعی توانسته از خلیج فارس به طور کامل محافظت کند، افزود‌: دشمنان می‌دانند اگر نیتی و چشم‌داشتی به منافع ایران در خلیج فارس، سواحل، جزایر و سکو‌های نفتی داشته باشند با نیرو‌های قهرمان سپاه مواجه هستند و در یکی دو موردی که نیرو‌های گشتی آمریکا به اشتباه به حریم سرزمینی ایران وارد شدند دستگیر شدند و با عطوفت و ملایمت ایران آزاد شدند و تعهد کتبی دادند که تکرار نکنند و تا کنون تکرار هم نکرده‌اند.

سرلشکر ‌باقری با بیان اینکه با تلاش و مجاهدت نیروی دریایی سپاه امنیت کاملا پایداری در خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار است، تصریح کرد:‌ ارزیابی امروز ما هم موید این است که نیرو‌های سپاه با روحیه عالی و با قدرت از این منطقه محافظت می‌کنند./ تسنیم

 

ارسال نظر