زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

بارش برف و باران در جاده‌های ۹ استان

بارش برف و باران در جاده‌های ۹ استان رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از بارش برف و باران در جاده‌های ۹ استان کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 05
کد خبر: ۱۶۲۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ احمد شیرانی  درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور اظهارکرد:‌ در حال حاضر و برابر آخرین گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی در سراسر کشور بارش برف و باران در اکثر محورهای استان‌های مازندران، تهران، البرز ، سمنان، قزوین، قم، مرکزی، کرمان و گیلان گزارش شده است. با توجه به پیش‌بینی هواشناسی احتمال افزایش بارندگی در محورهای دیگر استان‌ها تا ساعات دیگر نیز وجود دارد.

وی افزود: در همین راستا لازم است که رانندگان و مسافران از انجام سفرهای غیرضروری پرهیز کنند، اما اگر مجبور به انجام سفر هستند رانندگان باتوجه به لغزندگی معابر و جاده‌ها با سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی مناسب با خودروی مقابل رانندگی کنند. مسافران نیز حتما لباس گرم و غذای مناسب برای طول سفر همراه داشته باشند. برای عبور از گردنه‌های برفگیر هم استفاده از زنجیرچرخ الزامی است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا درباره وضعیت ترافیک جاده‌ها نیز گفت:‌ برابر گزارش‌ها ترافیک در آزادراه قزوین - کرج محدوده‌های گلشهر ، مهرشهر و حدفاصل استاندارد تا پل فردیس پرحجم اما روان است. در آزادراه کرج - قزوین محدوده های مهرشهر ، گلشهر ، حصارک و کمالشهر و همچنین آزادراه تهران - ساوه محدوده نسیم شهر نیز ترافیک پرحجم اما روان است.

شیرانی درباره محورهای دارای انسداد نیز گفت:‌ محور قدیم خرم آباد - پلدختر تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین آزادراه خرم آباد - پل زال و محور خرم آباد - کوهدشت انجام می‌شود. همچنین محورهای ریگان - ایرانشهر، لاسم - ارجمند، وازک - بلده، سروآباد - پاوه، سی سخت - پادنا و محور جدید هشتگرد - طالقان نیز تا اطلاع‌ بعدی مسدود است.

به گفته رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با توجه به بارندگی‌های اخیر میانگین تردد در جاده‌های کشور نیز کاهش پیدا کرده و در مقایسه با مدت مشابه روز قبل نیز حدود ۸.۵ درصد کمتر شده است.

 شیرانی با اعلام شماره ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست که پیش از شروع سفر حتما با این شماره تماس بگیرند و با اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها و نیز محورهای دارای انسداد و محدودیت ترافیکی، مناسب‌ترین زمان و مسیر را برای انجام سفرهای خود انتخاب کنند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار