اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

ادامه آلودگی هوای تهران تا دو روز آینده

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی این استان، آسمانی صاف تا قسمتی ابری، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا و از بعداز ظهرچهارشنبه (۹ آذر) نفوذ سامانه بارشی وبارش پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس آخرین نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران طی امروزصبح تا چهارشنبه ( ۷ تا ۹ آذر) آسمان صاف تا قسمتی ابری همراه با پایداری جو و عدم وزش باد قابل ملاحظه پیش‌بینی می‌شود که در نقاط پرتردد شهری باعث افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا خواهد بود.

در صورت عدم تغییر در الگوی نقشه‌های همدیدی از بعد از ظهر چهارشنبه تا پنجشنبه (۹ تا ۱۰ آذر) با نفوذ سامانه بارشی در بیشتر مناطق استان افزایش ابرناکی در بعضی ساعات بارش پراکنده باران و وزش باد و در ارتفاعات بارش پراکنده برف و باران پیش‌بینی می‌شود.عمده بارش‌ها از اواخر وقت چهارشنبه تا پنجشنبه و در ارتفاعات و نیمه‌شمالی تا جمعه(۱۱ آذر) است.

به لحاظ دمایی تا چهارشنبه تغییرات محسوسی در بیشینه دما وجود نخواهد داشت و از صبح جمعه روند کاهش تدریجی دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیروزکوه آلودگی - امین آباد و فیروزکوه با کمینه دمای ۳- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۸ آذر) قسمتی ابری همراه با غبارمحلی و در بعد از ظهر افزایش ابر با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد و طی ‌چهارشنبه (۹ آذر) قسمتی ابری و در بعضی ساعت‌ها غبارآلود و از بعد از ظهر افزایش ابر و اواخر وقت بارش پراکنده با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر