وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

تمایل العبادی برای بازگشت به قدرت: قصدم خیر است

نخست‌وزیر سابق عراق در مصاحبه با رسانه‌ای فرانسوی از شرایط حاکم بر عراق و دولت این کشور انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 13
کد خبر: ۱۶۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ، «حیدر العبادی»، نخست‌‌وزیر سابق عراق از تمایل خود برای بازگشت به قدرت در این کشور خبر داد و گفت در این رابطه «قصد خیری» دارد.

او در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه در مورد «خطر بازگشت درگیری فرقه‌ای» به عراق هشدار داد و گفت که دولت فعلی عراق راهی جز این ندارد که به تصمیمات و گام‌های اتخاذ شده در دوران حکومت وی برگردد.

 

نخست‌وزیر سابق عراق همچنین از وجود ارتباطی مشخص بین خود با مراجع دینی عراق از جمله آیت‌ الله «سید علی سیستانی» خبر داد.

او از آنچه وجود فساد در دولت فعلی عراق خوانده، انتقاد کرد و گفت که فساد جدیدی تحت عنوان «فروش مناصب» به دولت اضافه شده است که در گذشته غیر علنی بود ولی الآن این فساد علنی شده است.

 

العبادی همچنین مدعی شد که در صورت بازگشت داعش یا تشکیل هرگونه گروهک تروریستی جدیدی، این مسئله منجر به فروپاشی کامل اوضاع عراق خواهد شد.

نخست‌وزیر سابق عراق همچنین از سیطره برخی افراد و احزاب در منطقه کردستان عراق بر منابع این منطقه انتقاد کرد و گفت که فرآیند واردات و صادرات در منطقه کردستان چیزی شبیه به پولشویی بود.

 

او در مورد فرمان حکومتی «عادل عبدالمهدی»، نخست‌وزیر فعلی عراق در مورد سازمان الحشد الشعبی نیز گفت که این تصمیم، از جمله تصمیماتی است که در دوره وی بر اجرای آن تأکید شده بود.

در همین ارتباط، منبعی در دولت عراق به خبرگزاری فرانسه گفته است که العبادی خود را گزینه جایگزین برای عبدالمهدی می‌داند و برای بازگشت به قدرت روی تظاهرات و اعتراض‌های تابستانی عراق حساب باز کرده است.

 

تابستان گذشته، اعتراضات به اوضاع بد مدیریتی و خدمات‌رسانی و نبود برق از استان بصره (جنوب) آغاز شد و به سایر استان‌ها کشیده شد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار