اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است

سویه‌های کرونا هنوز قدرت سرایت دارند

طبق داده‌های مطالعه‌ای که بر اساس شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای انجام شده است، ویروس سارس-کوو-۲ همچنان بین پستانداران بسیار قابل انتقال است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، متخصصان موسسه فناوری روچستر (RIT) ایالات متحده دریافتند که کروناویروس‌ها از پروتئین‌های سنبله خود که به آن‌ها در آلوده کردن سلول‌ها کمک می‌کند، استفاده می‌کنند تا خودشان را به سلول‌های میزبان در خفاش‌ها و انسان‌ها به روشی مشابه بچسبانند.

 

این یافته‌ها که در مجله Royal Society Open Science منتشر شده اند، نشان می‌دهند که چگونه پروتئین‌های اسپایک ویروسی در چندین سویه سارس-کوو-۲ با گیرنده‌های سلول میزبان موسوم به "آنزیم ۲ مبدل آنژیوتانسین" (ACE ۲) در انسان و خفاش‌های مختلف تعامل دارند.

 

یکی از متخصصان این موسسه در تشریح این مطالعه گفت: ما امیدوار بودیم از آن جا که این ویروس در بین انسان‌ها بیش از خفاش‌ها شیوع یافته در مسیر سازگاری با بدن انسان، تکامل پیدا کند؛ اما در عمل دیدیم که تغییرات زیادی رخ نداده و ویروس همچنان در بین پستانداران سرایت‌پذیری قابل ملاحظه‌ای دارد.

 

متخصصان بر این باورند که خفاش‌ها برای اولین بار سارس-کوو-۲ را در دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی به انسان منتقل کردند و از آن زمان این ویروس به سویه‌های مختلفی مانند دلتا و امیکرون تغییر شکل داده است.

 

این مطالعه در عین حال نشان می‌دهد که آلودگی بین گونه‌های جانوری به صورت بسیار گسترده وجود خواهد داشت.

 

به گزارش هندوستان تایمز، متخصصان برای دستیابی به این نتیجه از یک روش شبیه سازی رایانه‌ای موسوم به "دینامیک مولکولی" استفاده کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار