نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

مسکو از احتمال حمله تروریستی به «کریمه» خبر داد

مسکو از احتمال حمله تروریستی به «کریمه» خبر داد سخنگوی کرملین با اشاره به تلاش اوکراین برای سازماندهی گروه‌های تروریستی، تصریح کرد که احتمال حمله به سواستوپول و کریمه زیاد است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۱۶۲۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین پنجشنبه (هشتم دسامبر) با تأکید بر سازماندهی گروه‌های تروریستی به دست اوکراین برای حمله به مناطق تحت کنترل روسیه گفت که احتمال خطر حملات تروریستی در سواستوپول و کریمه وجود دارد.

 

خبرگزاری روسی ریانووستی در این خصوص گزارش کرد پسکوف در پاسخ سؤالاتی مبنی بر احتمال بروز خطرات حمله تروریستی به کریمه و سواستوپول گفت: «کی‌یف همچنان به سیاست خود برای سازماندهی گروه‌های تروریستی به منظور حمله به کریمه و سواستوپول ادامه می‌دهد اما مسکو اقداماتی را برای مقابله با آن انجام داده است».

 

پسکوف همچنین در اشاره به موضوع انتخاب «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین به عنوان شخصیت سال نشریه آمریکایی «تایم» گفت: «معیارهای رسانه‌های جریان اصلی غرب، روس هراسی است».

 

وی به اظهارات رئیس‌جمهور اوکراین که گفته بود سال آینده جنگ به پایان می‌رسد هم اشاره کرد و گفت: «زلنسکی می‌داند که چه زمانی می‌تواند به مناقشه پایان دهد، شاید همین فردا باشد».

 

روسیه سال ۲۰۱۴ طی یک همه‌پرسی، کریمه را به خاک خود الحاق کرد. فرایندی که از سوی بسیاری از رهبران و نهادها غیرقانونی شناخته شد و تحریم‌هایی را نیز علیه مسکو به همراه داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار