دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

تاکید ریابکوف بر بازدید بازرسان روس از تاسیسات اتمی آمریکا

معاون وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه واشنگتن سیگنال‌هایی درباره موافقت با گشودن آسمانش به روی بازرسان روس برای بازدید از تأسیسات اتمی خود نشان داده، گفت این طرح باید مکتوب شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۱۶۲۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه شامگاه چهارشنبه (هفتم دسامبر) گفت «مسکو نمی‌خواهد روابط دیپلماتیک خود با واشنگتن را قطع کند، نیازی به آن نیست». 

 

ریابکوف درباره گفت‌وگوهای آمریکا و روسیه توضیح داد: «هر زمان که واشنگتن آماده باشد، مسکو آماده از سرگیری گفت‌وگو با آن‌ها در مورد ثبات راهبردی خواهد بود».

 

وی در ادامه اظهار داشت: «وضعیت هیأت‌های دیپلماتیک بین روسیه و آمریکا دشوار است و واشنگتن هم به دنبال راه حل نیست».

 

این مقام روس درباره نیروگاه اتمی زاپروژیا در جنوب اوکراین نیز افزود: «روسیه پیشنهادهایی را در مورد ایجاد منطقه امنیتی اطراف این نیروگاه به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارسال کرده و آژانس در حال بررسی آن‌ها است».

 

وی همچنین گفت که مطمئن نیست «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آینده نزدیک از این نیروگاه بازدید کند.

 

معاون وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه واشنگتن سیگنال‌هایی درباره موافقت با گشودن آسمان‌هایش به روی بازرسان روس برای بازدید از تأسیسات اتمی خود نشان داده، اما گفت این طرح باید مکتوب شود.

 

ریابکوف در مصاحبه با روزنامه «ایزوِستیا» توضیح داد: در مورد رژیم‌های سفر بازرسان، سیگنال‌های مختلفی از آمریکا دریافت کردیم. آن‌ها اشاره کردند که با متحدان خود که تمام حریم هوایی از جمله هوانوردی دولتی را برای پروازهای ما بسته‌اند، به توافق خواهند رسید. اما همه این‌ها باید روی کاغذ ثبت شود./ فارس

ارسال نظر