وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

بحران اعتصاب کامیون‌داران در کره جنوبی

بحران اعتصاب کامیون‌داران در کره جنوبی با تداوم اعتصاب کامیون‌داران در کره جنوبی، مقام‌های سئول درباره پیامدهای اعتراضات برای اقتصاد این کشور هشدار دادند و بر لزوم اجرای فرمان بازگشت به کار کامیون‌داران تأکید کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۱۶۲۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، در پی تداوم اعتصاب‌های کامیون‌داران در کره جنوبی، «چو کیونگ-هو» وزیر دارایی این کشور پنجشنبه (هشتم دسامبر) در یک کنفرانس خبری تأکید کرد که اجرای فرمان «آغاز به کار» کامیون‌داران فولاد و سوخت اجتناب‌ناپذیر است زیرا تداوم اعتصاب آن‌ها آسیب‌های جدی به صنایع صادرات همچون اتومبیل و کشتی‌سازی وارد می‌کند.

 

بنابر گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت کره جنوبی امروز فرمان بازگشت به کار را برای هزاران راننده کامیون‌ این کشور صادر کرد که چند روز است برای موضوعات مربوط به کرایه حمل و نقل اعتصاب سراسری کرده‌اند. سئول می‌گوید که تداوم اعتصاب‌ها در این کشور می‌تواند خدشه عمیقی به اقتصاد وارد آورد.

 

بر اساس این گزارش، اعتصاب‌های کامیون‌داران در کره جنوبی آن طور که مقام‌های این کشور می‌گویند تاکنون به صنایع داخلی این کشور همچون ساخت و ساز لطمه وارد کرده و آن را تحت تأثیر قرار داده است.

 

طبق این گزارش، فرمان بازگشت به کار ابتدا در تاریخ ۲۹ نوامبر برای دو هزار و ۵۰۰ کامیون‌دار بخش سیمان صادر و پس از آن به شش هزار راننده حمل فولاد و چهار هزار و ۵۰۰ راننده کامیون حمل سوخت و مواد شیمیایی تعمیم داده شد.

 

به نوشته آسوشیتد پرس، نیروهای پلیس کره جنوبی همچنین آن دسته از اعضای اتحادیه‌های کامیون‌داران که همکاران خود را در خصوص بازگشت به کار تهدید یا در روند کار آن‌ها اخلال ایجاد کنند، بازداشت خواهد کرد. فرمان بازگشت به کار در حالی است که اعتصاب کامیون‌داران در کره جنوبی وارد سومین هفته خود می‌شود.

 

اعتصاب‌ها در کره جنوبی به نمایندگی از اتحادیه همبستگی کامیون‌داران در ۲۴ نوامبر آغاز شد و اعتصاب‌کنندگان از دولت خواستند تا سامانه حداقل نرخ حمل و نقل را که در پایان ۲۰۲۲ منقضی می‌شود، دائمی کند و آن را برای ایمنی و ثبات مالی در مواجهه با افزایش قیمت سوخت بسیار مهم اعلام کردند. آن‌ها همچنین خواستار افزایش مزایای خود شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار