ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند

حضور نظامی آمریکا؛ عامل اصلی بی‌ثباتی سوریه

یکی از نمایندگان پارلمان سوریه حضور اشغالگران آمریکایی در سوریه را عامل اصلی بی‌ثباتی امنیتی در این کشور دانست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، «مغیث ابراهیم» نماینده پارلمان سوریه امروز شنبه، حضور نظامیان آمریکایی در اراضی سوریه را غیرقانونی و نامشروع دانست.

 

وی افزود: حضور نظامی آمریکا عامل اصلی همه رنج‌های ملت سوریه و بحران‌های اقتصادی آن است.

 

«مغیث ابراهیم» تاکید کرد: حضور اشغالگران آمریکایی در سوریه به بی‌ثباتی امنیتی منجر می‌شود زیرا این نظامیان در مناطق مختلف از گروه‌های مسلح قانون شکن به بهانه‌های واهی مانند دموکراسی حمایت می‌کنند.

 

وی اظهار داشت: بسیاری از کشورها در کنار آمریکا از طریق حمایت از گروه‌های تروریستی و نابودی زیرساخت‌ها به بهانه رسیدن به دموکراسی، سوریه را به کشوری ویران تبدیل کردند.

 

مغیث ابراهیم افزود: همه تحرکات علیه سوریه با هدف مجبور کردن آن برای پرداختن هزینه عدم سرسپردگی به شروط آمریکا و نرفتن زیر چتر آمریکا به منظور تضعیف موضع روسیه و ایران و ممانعت از حضور آنها در منطقه است.

 

این نماینده پارلمان سوریه تاکید کرد: حضور آمریکا در منطقه با دو هدف انجام می شود، نخست غارت منابع کشورهای عربی و مسلمان و دوم در اختیار گرفتن تصمیمات سیاسی این کشورهاست.

 

آمریکا عامل رنج سوری‌ها
«حسن خضور»، نماینده دائم جمهوری عربی سوریه در دفتر سازمان ملل متحد و سایر سازمان های بین المللی گفت: برخی از کشورهای حامی تروریست از مواد مخدر به عنوان ابزاری تروریستی استفاده می‌کنند.

 

وی افزود: مشکل مواد مخدر در سالهای اخیر در مناطق تحت کنترل گروههای تروریستی مورد حمایت برخی کشورها، تشدید شده است.

 

حسن خضور، نماینده دائم جمهوری عربی سوریه در دفتر سازمان ملل متحد و سایر سازمان‌های بین المللی تاکید کرد: شرایط جنگی سوریه و تحمیل اقدامات قهری یکجانبه از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا به آواره شدن سوری‌ها به کشورهای همسایه منجر شده است که به تبع آن پدیده تجارت بشر و به ویژه کودکان در اردوگاههای آوارگان رخ داده است. در این شرایط جرایم سازمان یافته رشد یافته که نیازمند نقشه راه جدی و فوری برای مهار آن است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار