افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

پلمب ۱۴ واحد صنفی آلاینده در منطقه ۸ تهران

پلمب ۱۴ واحد صنفی آلاینده در منطقه ۸ تهران شهردار منطقه ۸ با اشاره به صدور ۲۰۰۴ رای تمهید برای واحدهای صنفی فعال در منطقه گفت: در ۶ ماهه نخست سال نیز از ۳۵۰ واحد صنفی بازدید دوره‌ای به عمل آمده است که از این میزان، ۱۴ واحد صنفی مزاحم و آلاینده به علت رعایت نکردن مقررات لازم پلمب شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 11
کد خبر: ۱۶۳۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر فاطمه تنهایی؛ شهردار منطقه 8 با بیان اینکه در این محدوده از شهر هیچ صنف مزاحم و آلاینده‌ای که مشمول طرح انتقال از شهر باشد وجود ندارد، اظهار کرد: پیش از این آهن‌فروشی‌ها و کارخانه‌های شرق تهران که عموما کارخانه‌های صنعتی بزرگ مانند چوب‌بری و نجاری‌های بزرگ و قفل‌سازی و ... بودند به خارج از شهر انتقال داده شدند.

وی از پلمب 14 واحد صنفی مزاحم و آلاینده در 6 ماهه نخست سال 1401 خبر داد و گفت: این اقدام نتیجه بازدید از 350 واحد صنفی بوده که به صورت دوره‌ای در منطقه صورت می‌گیرد.

 شهردار منطقه 8 از وجود 2004 رای تمهید برای واحدهای صنفی این منطقه خبر داد و افزود: این واحدها به طور مستمر بازدید می‌شوند و در صورتی که مفاد رای و تمهیدات لازم توسط واحد صنفی رعایت شود اجازه ادامه فعالیت به آنها داده می‌شود.

شهردار منطقه 8 با بیان اینکه بافت این منطقه بیشتر مسکونی است، تصریح کرد: چهار محور مهم تجاری ـ اداری منطقه شامل خیابان شهید دکتر آیت، خیابان شهید آیت‌الله مدنی(نظام‌آباد)، خیابان جانبازان(گلبرگ) و خیابان دماوند است که دارای پراکندگی در کاربری‌های تجاری و اداری است.

به گفته تنهایی، خیابان سمنگان نیز یکی دیگر از محورهایی است که پراکندگی بافت اداری تجاری و مسکونی دارد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار