بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

جلسه اتحادیه اروپا برای تحریم ایران؛ امروز

وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز برای وضع تحریم‌های بیشتر علیه جمهوری اسلامی ایران و روسیه نشست برگزار می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 12
کد خبر: ۱۶۳۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ وزاری خارجه اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) برای اجماع در خصوص وضع تحریم‌های بیشتر علیه روسیه و جمهوری اسلامی ایران و کمک تسلیحاتی بیش از دو میلیارد یورو (۲.۱۱ میلیارد دلار) نشست برگزار می‌کنند.

 

خبرگزاری رویترز در این خصوص نوشت با این حال احتمال می‌رود مجارستان در نشست اتحادیه اروپا به دلیل اختلاف‌ با برخی وزرای خارجه این اتحادیه بر سر مسدود شدن بودجه بروکسل برای بوداپست، برخی از تصمیمات نشست را بلوکه کند.

 

یکی از دیپلمات‌های ارشد اتحادیه اروپا با اشاره به احتمال استفاده مجارستان از قدرت وتو در نشست امروز گفت: «در اصل توافق وجود دارد اما مشکل بزرگ وجود دارد». وی ادامه داد: «این نوعی دیپلماسی باج خواهی است که ترجیح می‌دهیم شاهد آن نباشیم اما چیزی است که وجود دارد».

 

بر اساس این گزارش، وزرای خارجه اتحادیه اروپا قصد دارند به بهانه حمایت از اوکراین، نهمین بسته تحریمی را علیه روسیه به بحث گذارند که طبق آن حدود ۲۰۰ فرد و نهاد روسیه در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار خواهند گرفت.

 

طبق گزارش رویترز، وزرای خارجه اتحادیه اروپا همچنین درصدد هستند تا به بهانه حمایت از اغتشاشات، تحریم‌هایی را علیه افراد و سازمان‌های ایران مورد بررسی قرار دهند.

 

اتحادیه اروپا در نشست امروز خود همچنین قصد دارد تا دو میلیارد یورو بودجه صندوقی را که کشورهای عضو برای تأمین مالی خرید تسلیحات برای کی‌ف استفاده کرده‌اند و در طول تقریباً ۱۰ ماه از جنگ در اوکراین تا حد زیادی کاهش یافته، اضافه کنند.

 

بر اساس این گزارش، وزرای خارجه اتحادیه اروپا قبل از نشست خود، با شرکایشان در کشورهای ارمنستان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، مولداوی و اوکراین گفت‌وگو خواهند کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار