اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

امیرعبداللهیان: دخالت‌های اروپا در امور داخلی ایران قابل‌قبول نیست

امیرعبداللهیان: دخالت‌های اروپا در امور داخلی ایران قابل‌قبول نیست حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز (پنجشنبه) اول دی ماه در پاسخ به تماس تلفنی «خوزه مانوئل آلبارس»، همتای اسپانیایی خود، در مورد مهم ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور به بحث و تبادل نظر پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۰۱ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 22
کد خبر: ۱۶۴۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو با انتقاد از اقدام نادرست کشورهای غربی در لغو عضویت جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون مقام زن، این اقدام را نشانگر تلاش برای از بین بردن فرصت گفتگو خواند.

امیرعبداللهیان تأکید کرد: در منطقه ما، ایران یکی از قوی ترین دموکراسی‌ها را دارد و این که اروپا بخواهد به صورت یک سویه مسائل را ببیند و به دخالت‌های خود ادامه دهد، برای ما قابل قبول نیست.

وزیر امور خارجه ایران همچنین، آغاز سال نو میلادی را به دولت و مردم اسپانیا تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد سال آینده سالی توأم با صلح و ثبات برای همه مردم دنیا باشد و شاهد گسترش بیش از پیش روابط بین ایران و اسپانیا در عرصه‌های مختلف باشیم.

خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا نیز در این گفتگو، دیدگاه‌های خود را در مورد مسائل مورد اهتمام مشترک مطرح و متقابلا سال نو را به مردم و دولت ایران به خصوص مسیحیان تبریک گفت.

وزیر امور خارجه اسپانیا همچنین بر اهتمام دولت اسپانیا برای تداوم گفت‌وگو و گسترش روابط با ایران تاکید کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار