آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

هشدار چین به آمریکا درباره دخالت در امور تبت

سخنگوی وزارت خارجه چین ضمن محکوم کردن تحریم‌های اخیر آمریکا به بهانه حفاظت از حقوق بشر در تبت، وعده تلافی داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «وانگ ون‌بین» سخنگوی وزارت خارجه چین به آمریکا اعلام کرد که پکن جواب تحریم‌های ادعایی حقوق بشری اخیر واشنگتن را می‌دهد.

 

این مقام ارشد چین، تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا را که روز جمعه هفته گذشته به بهانه حفاظت از حقق بشر و سرکوب آزادی‌ها در منطقه تبت اعلام شد، محکوم کرد.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین، این اقدام آمریکا را «غیرقانونی» و بهانه‌ جویی برای دخالت در امور داخلی چین توصیف کرد.

 

وانگ ون‌بین در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره تحریم‌‎های جدید آمریکا اعلام کرد که این گونه اقدامات به طرزی فاحش، دخالت در امور داخلی چین است و به شدت روابط دو کشور را تضعیف می‌کند.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین وعده داد که کشورش به طور «موثر و قاطعانه»، پاسخ تحریم‌های اخیر آمریکا علیه چین را خواهد داد.

 

او گفت: «ایالات متحده تحریم‌هایی غیرقانونی علیه مقام‌های چین با استناد به قوانین داخلی خودش و به بهانه مسائل به اصطلاح حقوق بشری در تبت اعمال کرد. مسائل مرتبط با تبت، کاملا موضوعات داخلی چین است و هیچ دخالتی از طرف دیگر پذیرفته نیست».

 

وزارت خزانه‌داری آمریکا جمعه هفته گذشته به بهانه «روز بین‌المللی حقوق بشر»، تحریم‌هایی علیه 40 نفر از 9 کشور شامل مقام‌های کنونی و سابق کره شمالی، السالوادور، گوآتمالا، گینه، ایران، مالی، چین، روسیه و فیلیپین اعمال کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار