رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

نشست وزرای خارجه اروپا در بروکسل با هدف کاهش تنش‌ها با ایران

رسانه‌های انگلیسی از سفر وزیر خارجه این کشور به بروکسل برای شرکت در نشست وزرای خارجه اروپا با هدف حفظ برجام و کاهش تنشها با ایران خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های انگلیسی از سفر «جرمی هانت» وزیر خارجه این کشور به بروکسل در روز دوشنبه برای دیدار با وزرای خارجه اتحادیه اروپا با هدف جلوگیری از سقوط برجام و کاهش تنشها با ایران خبر دادند.

 

براساس گزارش اسکاتلند هرالد، جرمی هانت روز دوشنبه در بروکسل در نشست وزرای خارجه اروپا شرکت می‌کند تا حمایت کشورهای اروپایی امضاکننده برجام را درباره ایران به دست آورد.

 

براساس این گزارش، دیدار وی پس از آن انجام می‌شود که جرمی هانت پیشنهاد رفع توقیف نفتکش حامل نفت ایران در تنگه جبل الطارق را در ازای دریافت تضمین برای عدم اعزام این نفتکش به سوریه ارائه کرده است.

 

نفتکش حامل نفت ایران اخیرا به صورت غیرقانونی و به بهانه تحریمهای سوریه توسط نیروی دریایی بریتانیا و با کمک گارد ساحلی جبل الطارق توقیف شده بود.

 

جرمی هانت روز شنبه با «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران و همچنین مقامات منطقه جبل الطارق درباره نفتکش توقیف شده به صورت تلفنی رایزنی کرده است.

 

اسکاتلند هرالد با اشاره به کاهش تعهدات ایران در چارچوب برجام و در سایه افزایش تنشها در منطقه خلیج فارس نوشت: کشورهای اروپایی می‌گویند که همچنان از برجام، که قرار بود تحریمهای اقتصادی علیه ایران را در ازای محدودیتهای برنامه هسته‌ای ایران لغو کند، حمایت می‌کنند اما در عمل مقابله با تحریمهای آمریکا علیه تهران را بسیار سخت یافته‌اند.

 

هانت در آستانه نشست وزرای خارجه در بروکسل گفت: خاورمیانه اکنون یکی از بی ثباترین مناطق در جهان است اما اگر طرفهای مختلف با تسلیحات اتمی مجهز شوند با یک تهدید اساسی برای بشریت مواجه خواهیم شد و ما همه تلاشمان را برای جلوگیری از این اتفاق به کار خواهیم بست.

 

وی افزود: انگلیس به همراه فرانسه و آلمان همه تلاشش را برای حفظ توافق هسته‌ای به کار خواهد گرفت و به دنبال ترغیب ایران برای بازگشت به تعهداتش در برجام هستیم.

 

وی در عین حال بر آزادی کشتیرانی در خلیج فارس تاکید کرد و گفت: ما با شرکای خود برای تضمین حق کشتیرانی تجاری نیز تلاش می‌کنیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار