سازمان ملل: ۶ میلیون نفر در افغانستان در یک قدمی قحطی قرار دارند-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

سازمان ملل: ۶ میلیون نفر در افغانستان در یک قدمی قحطی قرار دارند

سازمان ملل با اشاره به بحران جاری انسانی و وضعیت وخیم اقتصادی در افغانستان اعلام کرد شش میلیون نفر در این کشور در یک قدمی قحطی قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، نهاد سازمان ملل برای برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان در رشته توئیتی اعلام کرد شش میلیون نفر از مردم افغانستان در یک قدمی قحطی قرار دارند.

 

این نهاد می‌افزاید، بحران‌هایی مانند این، همراه با محدودیت‌های شدید در حقوق اولیه، به این معناست که زنان و دختران افغان بیشتر از همه آسیب می‌بینند.

 

توئیت با تأکید بر اینکه زنان افغان کمتر به خدمات دسترسی دارند، اضافه می‌کند: هنگامی که زنان و دختران با موانع مستقیم بر سر حق حرکت و کار خود همراه شوند، آخرین افرادی هستند که به غذا، آب، سرپناه ایمن و مراقبت‌های بهداشتی دسترسی دارند.

 

نهاد زنان سازمان ملل ادامه می‌دهد: محدودیت‌های تحرک زنان به همراه هنجارهایی که از زنان انتظار دارد تا برای بقیه اعضای خانواده فداکاری کنند، به این معنی است که زنان کمتر غذا می‌خورند و آخرین نفر هستند که غذا می‌خورند.

 

بر اساس این رشته توئیت، محدودیت زنان و دختران در حقوق اولیه خود، به همراه نرخ پایین سواد به این معنی است که اکثر زنان کارت شناسایی ندارند و این امر مانع از دسترسی آنها به خدمات حیاتی، از جمله کمک‌های بشردوستانه می‌شود.

 

نهاد زنان سازمان ملل افزود: زنان اکثریت جمعیت آوارگان داخلی در افغانستان را تشکیل می دهند و ناتوانی در استفاده از حقوق مالکیت یا درخواست کمک قانونی به این معنی است که زنان در سکونت‌گاه‌های غیررسمی هر روز در ترس از اخراج زندگی می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده