سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

کنکور کاغذی در سال ۱۴۰۳ حذف می‌شود؟

رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: امسال کنکور به صورت دو مرحله در دی ماه ۱۴۰۱ و تیرماه۱۴۰۲ برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 15
کد خبر: ۱۶۳۹۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، عصر روز چهارشنبه( ۲۳ آذرماه ۱۴۰۱) دکتر عبدالرسول پورعباس رییس سازمان سنجش و آموزش کشور بهمراه دکتر احسان جمالی معاون فنی و آماری سازمان سنجش در سفر به مرکز کهگیلویه و بویراحمد، در دیداری با دکتر بهادر کرمی رییس دانشگاه یاسوج و مدیرکل آموزش و پرورش استان و معاونین وی در برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۲، به منظور اعلام نقطه نظرات جدید در ارتباط با کنکور سراسری ۱۴۰۲ گفتگو کردند.

دکترعبدالرسول پورعباس در یاسوج از حذف همه دروس عمومی از کنکور خبر داد و افزود : در کنکور سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ امسال ۴۰ درصد سوابق تحصیلی و ۶۰ درصد خود آزمون موثر است.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور همچنین از حذف آزمون کاغذی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: این کار می‌تواند برای جلوگیری از تقلب در آزمون موثر باشد.

وی بیان کرد: در آزمون سراسری کنکور امسال، ۶۰ درصد داوطلبان خانم‌ها و۴۰ درصد آن‌ها آقایان هستند.

دکتر بهادر کرمی رییس دانشگاه یاسوج در این نشست ضمن خیرمقدم به رییس سازمان سنجش و آموزش کشور و حاضرین در این نشست گفت؛ در ارتباط با کنکور ۱۴۰۲ دکتر پورعباس رییس سازمان سنجش و آموزش کشور لطف کردند و به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کردند که اولین سفر استانی کنکور ۱۴۰۲ می باشد.

دکتر کرمی با اشاره به برنامه های نشست رییس سازمان سنجش و آموزش کشور افزود؛ دکتر پورعباس ریاست محترم سازمان سنجش و آموزش کشور، در ابتدای حضور در استان نشستی با حوزه امنیتی استانداری استان داشتند و این جلسه نیز دومین نشست سفر وی می‌باشد که در خدمت دوستان عزیز و همکاران گرامی در اداره کل آموزش و پرورش استان هستیم. رییس دانشگاه یاسوج همچنین گفت؛ انشالله این سفر که سفری پربار هست پربارتر هم خواهد شد و موارد مرتبط با آزمون های سازمان سنجش، خصوصا کنکور سراسری ۱۴۰۲ را رعایت کنیم و همه تلاش کنیم که کنکور خیلی خوبی در سطح استان برگزار بشود.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم با بیان اینکه در کنکور امسال بیش از ۱۷ هزار نفر از این استان نام نویسی کرده اند، گفت: از این تعداد، بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی،۷۲۴ نفر در رشته ریاضی و فیزیک، ۶ هزار نفر در رشته علوم انسانی، ۳۵۸ نفر در رشته هنر و ۴۶۸ نفر در رشته زبان هستند./ اقتصاد آنلاین

ارسال نظر