دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد

تاکید بورل بر ادامه حمایت از اوکراین

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن محکوم کردن حملات موشکی روسیه به اوکراین، گفت بروکسل تا هر زمان لازم باشد کنار کی‌یف می‌ایستد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حساب کاربری خود در توییتر حملات موشکی روسیه به اوکراین را محکوم و آن را مصداق دیگری از «ترور کور» کرملین توصیف کرد. 

 

او با بیان اینکه این حملات باعث محروم‌سازی مردم اوکراین از خدمات حیاتی مانند بیمارستان، برق، آب و غیره می‌شود نوشت: «اتحادیه اروپا تا هر زمان لازم باشد کنار اوکراین می‌ایستد».

 

طبق گزارش‌ها، روسیه در هفته‌های اخیر زیرساخت‌های اوکراین را در سراسر این کشور هدف حملات موشکی قرار داده و همچنین نبرد در امتداد خطوط مقدم در مناطق شرقی و جنوبی را تشدید کرده است.

 

ژست انسان‌دوستانه بورل در حالی است که کشورهای غربی به ویژه آمریکا و انگلیس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین با تشدید فشار تحریم‌های روسیه و عرضه سلاح‌های سبک و سنگین به کی‌یف، به آتش‌ نا‌آرامی‌ها در این کشور دامن زده است.

 

مقام‌های آمریکایی سه‌شنبه گفتند که ایالات متحده در آستانه تأیید ارسال سامانه موشک پاتریوت به اوکراین است و با درخواست فوری مقام‌های اوکراین که به دنبال سلاح‌های قوی‌تر برای سرنگونی موشک‌های روسیه هستند، موافقت کرده‌ است.

 

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین دوشنبه از کشورهای غربی درخواست کرده بود که تسلیحات پیشرفته بیشتری را در اختیار اوکراین قرار دهند تا با روسیه مقابله کند./ فارس

ارسال نظر