بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد

بازنگری انگلیس درباره تداوم کمک تسلیحاتی به اوکراین

درخواست ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس برای ارزیابی آخرین اوضاع جنگ در اوکراین، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال کاهش کمک‌های تسلیحاتی لندن به کی‌یف را در شرایطی که به تعبیر رسانه‌های انگلیسی جنگ با روسیه وارد مرحله حیاتی شده، افزایش داده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر  انگلیس دومین تامین کننده سلاح به اوکراین پس از آمریکا بشمار می‌رود و تاکنون ۲.۳ میلیارد پوند تجهیزات نظامی به این کشور ارسال کرده است. این کشور همچنین برای سربازان اوکراینی برنامه آموزشی تدارک دیده و قصد دارد تا هر ۱۲۰ روز ۱۰ هزار سرباز آموزش دیده تحویل دهد.

با این حال به نظر می‌رسد که نخست وزیر هندی‌تبار انگلیس که پیشتر سکان وزارت دارایی را برعهده داشت، بخواهد در بحبوحه مشکلات مالی کشور، سیاست جدیدی را در پیش بگیرد. بنگاه سخن‌پراکنی دولت انگلیس (بی‌بی‌سی) در گزارشی نوشته است که سوناک خواستار ارزیابی آخرین اوضاع جنگ شده و اینکه تسلیحات انگلیس چطور مورد استفاده قرار می‌گیرند؟ مساله‌ای که باعث بروز سوالاتی در دفتر نخست وزیری شده است.

یکی از سخنگویان دفتر نخست وزیر انگلیس ادعا کرد که سوناک همچنان از اوکراین حمایت می کند و گزارش‌ها درباره رویکرد احتیاطی وی را رد کرد. نخست وزیر انگلیس نیز نوامبر گذشته به کی‌یف سفر کرد و در دیدار با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری این کشور، وعده ارسال تجهیزات بیشتری را مطرح کرد. در جریان این سفر رئیس نیروهای مسلح اوکراین نیز خواستار گسترش حمایت‌های نظامی بین‌المللی از اوکراین شد.

این درحالیست که جهش بی‌سابقه شاخص تورم و افزایش افسارگسیخته هزینه‌های زندگی، جزیره را در بدترین شرایط اقتصادی نیم قرن گذشته قرار داده است. شاخص نرخ تورم در انگلیس براساس تازه‌ترین گزارش اداره آمار ملی این کشور از محدوده ۲ به ۱۰.۷ درصد رسیده و انگلیس، به گفته رئیس بانک مرکزی وارد یک دوره طولانی رکود اقتصادی شده است.

مشکلات اقتصادی و معیشتی در انگلیس در حدی عمیق است که صدها هزار نفر از مشاغل عمومی از کارکنان شبکه ریلی و اداره پست تا پرستاران و رانندگان آمبولانس در اعتراض به وضع موجود، در واپسین روزهای سال میلادی دست از کار کشیده و کشور را با بزرگترین اعتصاب در ۳۰ سال اخیر مواجه کرده‌اند.

وزیر دارایی انگلیس پیشتر درباره طوفان اقتصادی در این کشور هشدار داده و ریشی سوناک هم در اظهاراتی جنجالی تاکید کرده است که مردم نباید توقع داشته باشند دولت حلال تمام مشکلات معیشتی باشد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار