دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترامپ:آمریکا درحال مرگ است

 ترامپ در پیام‌های خود گفت: کشور ما دچار مریضی است، درست مانند فردی که براثر سرطان درحال مرگ است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر  پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر احتمال طرح اتهامات جنایی علیه دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا، وی طی پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به "سوشال تروس" آمریکا را به فردی که به دلیل سرطان درحال مرگ است، تشبیه کرد.

وی در واکنش به گزارش‌های آمادگی کمیته ۶ ژانویه که در ارتباط با حمله به کنگره آمریکا در سال ۲۰۲۱ تحقیق می‌کند، برای طرح اتهامات جنایی علیه ترامپ گفت: اف بی‌آی فاسد، وزارت دادگستری و اطلاعات که همه عضو حزب دموکرات هستند، سرطان‌های این کشور می‌باشند.
ترامپ ادامه داد: باید با این اراذل و اوباش و ظالمان مسلح برخورد کرد، در غیر این صورت کشور ما که زمانی بزرگ و زیبا بود، خواهد مرد.
به گزارش ایرنا، کمیسیون ۶ ژانویه مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه در مورد ترغیب وزارت دادگستری به محاکمه دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور برای دستکم سه اتهام کیفری «شورش»، «ممانعت از رسیدگی قانونی» و «توطئه برای فریب دولت ایالات متحده» تصمیم‌گیری خواهد کرد.
کمیسیون ۶ ژانویه (۱۷ دی ماه ۱۳۹۹ - حمله طرفداران ترامپ به کنگره) کنگره آمریکا که قرار است بعداز ظهر دوشنبه بررسی و درباره آن تصمیم‌گیری کند، منعکس کننده برخی از توصیه‌های یکی از کمیته‌های فرعی این کمیسیون است که بر اساس رای دادگاه، به ایمیل‌های شخصی جان ایستمن، وکیل انتخاباتی ترامپ دسترسی پیدا کرده و آن‌ها را مورد تحقیق و تفحص قرار داده است.
این کمیته پس از بررسی ایمیل‌های ایستمن به کمیسیون ۶ ژانویه توصیه کرده است که امکان محکومیت کیفری ترامپ به دلیل اتهام‌های متعدد از جمله سه اتهام «شورش»، «ممانعت از رسیدگی قانونی» و «توطئه برای فریب دولت ایالات متحده» دور از دسترس نیست و این کمیسیون باید از وزارت دادگستری بخواهد تا در مورد این سه اتهام کیفری، پیگیری‌های لازم را در دستور کار خود قرار دهد.
حمله سفید پوستان آمریکایی به کنگره آمریکا در ۱۷ دی ماه ۱۳۹۹ که پس از سخنان تحریک آمیز دونالد ترامپ رئیس جمهوری وقت آمریکا رخ داد، هنگامی بود که مرحله پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا برگزار شد.
بسیاری از کارشناسان و شخص نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا این حمله را یک حمله تروریستی معادل با واقعه یازده سپتامبر توصیف کردند.
ترامپ بر سر این موضوع برای دومین بار در تاریخ آمریکا مورد استیضاح قرارگرفت اما باز وی در این دادگاه تبرئه شد.
همچنین دفتر دادستان کل نیویورک بازجویی از پسران ترامپ را برای مشخص شدن دستکاری در اظهارنامه‌های مالیاتی و حذف بخش‌هایی از صورت‌های مالی استفاده شده برای دریافت وام‌ها را اعلام کرد؛ روندی که می‌تواند بر شانس ترامپ برای حضور در انتخابات۲۰۲۴ تاثیر بگذارد./ایرنا

ارسال نظر