زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

اف‌بی‌آی توئیتر را بازوی جامعه اطلاعاتی آمریکا کرده است

خبرنگار نیویورک پست تایید کرد پلیس فدرال آمریکا از توئیتر به عنوان بازوی جامعه اطلاعاتی این کشور استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ جان لوین، خبرنگار نیویورک پست درباره انتشار اخیر اسناد توئیتر که حاکی از فشارهای مکرر اف بی آی بر مدیران اجرایی این رسانه است گفت اف بی آی توئیتر را به بازوی جامعه اطلاعاتی تبدیل کرده است.

 

براساس گزارش فاکس نیوز، راث رئیس سابق اداره تراست در توئیتر در پیامی گفت بعد از دریافت سوالاتی از اف بی آی آنها را در میان مدیران این شرکت توزیع کرده و با لحنی شکایت آمیز گفته از این درخواست اف بی آی شگفت زده شده و این سوالات بیشتر شبیه فرایند پرسش و پاسخ در کنگره آمریکاست تا فرایند این اداره. این نشان می دهد حتی توئیتر از اف بی آی آزرده شده است.

 

جان لوین در این خصوص گفت: در یک مقطعی اف بی آی به قدری در توئیتر تحقیق می کردند که حتی راث (مقام سابق توئیتر) هم گفت دیگر بس است. این در مورد زمانی صدق می کند که آنها در جستجوی بازیگران دولتی بودند که در توئیتر فعالیت می کردند و توئیتر هم یک بررسی داخلی در این باره کرده بود. اما اف بی آی آن بررسی را کافی نمی دانست، برای همین دوباره سراغ توئیتر رفت.

 

فاکس نیوز تایید کرد بحث رسانه‌های آمریکایی ماه‌ها درباره تیک تاک و این بود که دولت کمونیست چین به اطلاعات تلفن کابران دسترسی دارد، اما این موضوع در واقع به حاشیه راندن دسترسی دولت آمریکا به اطلاعات کاربران از سال‌های پیش بود. 

 

خبرنگار نیویورک پست در پایان نیز تایید کرد این موضوع درست است. در واقع اف بی آی توانست توئیتر را به بازوی اف بی آی و بخشی از جامعه اطلاعاتی تبدیل کند. و این را هم از بیرون و هم از داخل می‌توان دید.

 

این درحالی است که به تازگی مشخص شده رژیم آل سعود یکی از بزرگ‌ترین شرکای آمریکا نیز از کارمدان توئیتر برای جاسوسی از مخالفان خود در این برنامه اجتماعی استفاده می‌کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر