کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

پیام فوری باشگاه پرسپولیس به مهاجم هلندی

مهاجم هلندی تیم فوتبال پرسپولیس در صورت عدم بازگشت به ایران با اقدام حقوقی و رسمی این باشگاه مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ یورگن لوکادیا مهاجم پرسپولیس بامداد امروز (دوشنبه) ایران را ترک کرد تا این تیم در آستانه دربی حساس پایتخت با شوک بزرگی مواجه شود. طبق اعلام باشگاه، لوکادیا به مدیران پرسپولیس گفته بود که به دلیل مشکلات خانوادگی و بیماری همسرش باید ایران را ترک کند که در نهایت مقاومت و تلاش‌های مدیران پرسپولیس نتیجه نداد و این مهاجم ایران را ترک کرد.

 

لوکادیا در حالی تصمیم به ترک ایران گرفت که مدیران پرسپولیس معتقدند همسر این بازیکن بیمار نیست و احتمالاً دلایل دیگری وجود داشته که لوکادیا ایران را ترک کرده است، دلایلی که البته مدیران پرسپولیس از آن بی‌خبر هستند. برخلاف خبرهایی که دیروز منتشر شد، پاسپورت این بازیکن هم در اختیار باشگاه پرسپولیس نبوده است و لوکادیا بعد از ساعاتی حضور در فرودگاه امام خمینی (ره) در نهایت موفق شد ایران را ترک کند.

 

طبق نامه‌ای که وکیل لوکادیا در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار داده است، این بازیکن از باشگاه درخواست ۴۸ ساعت مرخصی اضطراری کرده و علی‌رغم اصرار مسئولان باشگاه برای ماندن در ایران، حاضر نشده است که تصمیم خود را تغییر دهد. پرسپولیسی‌ها از لوکادیا خواسته بودند که حداقل تا دربی صبر و سپس ایران را ترک کند، ولی این مهاجم در نهایت تصمیم به ترک ایران گرفت.

 

لوکادیا تا ۴۸ ساعت آینده باید به ایران برگردد و اگر اتفاقی غیر از این رخ دهد، باشگاه پرسپولیس از این بازیکن به فیفا شکایت خواهد کرد. این در حالی است که باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که حق و حقوق لوکادیا را هم پرداخت کرده است./ تسنیم

ارسال نظر