سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

پیام فوری باشگاه پرسپولیس به مهاجم هلندی

مهاجم هلندی تیم فوتبال پرسپولیس در صورت عدم بازگشت به ایران با اقدام حقوقی و رسمی این باشگاه مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ یورگن لوکادیا مهاجم پرسپولیس بامداد امروز (دوشنبه) ایران را ترک کرد تا این تیم در آستانه دربی حساس پایتخت با شوک بزرگی مواجه شود. طبق اعلام باشگاه، لوکادیا به مدیران پرسپولیس گفته بود که به دلیل مشکلات خانوادگی و بیماری همسرش باید ایران را ترک کند که در نهایت مقاومت و تلاش‌های مدیران پرسپولیس نتیجه نداد و این مهاجم ایران را ترک کرد.

 

لوکادیا در حالی تصمیم به ترک ایران گرفت که مدیران پرسپولیس معتقدند همسر این بازیکن بیمار نیست و احتمالاً دلایل دیگری وجود داشته که لوکادیا ایران را ترک کرده است، دلایلی که البته مدیران پرسپولیس از آن بی‌خبر هستند. برخلاف خبرهایی که دیروز منتشر شد، پاسپورت این بازیکن هم در اختیار باشگاه پرسپولیس نبوده است و لوکادیا بعد از ساعاتی حضور در فرودگاه امام خمینی (ره) در نهایت موفق شد ایران را ترک کند.

 

طبق نامه‌ای که وکیل لوکادیا در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار داده است، این بازیکن از باشگاه درخواست ۴۸ ساعت مرخصی اضطراری کرده و علی‌رغم اصرار مسئولان باشگاه برای ماندن در ایران، حاضر نشده است که تصمیم خود را تغییر دهد. پرسپولیسی‌ها از لوکادیا خواسته بودند که حداقل تا دربی صبر و سپس ایران را ترک کند، ولی این مهاجم در نهایت تصمیم به ترک ایران گرفت.

 

لوکادیا تا ۴۸ ساعت آینده باید به ایران برگردد و اگر اتفاقی غیر از این رخ دهد، باشگاه پرسپولیس از این بازیکن به فیفا شکایت خواهد کرد. این در حالی است که باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که حق و حقوق لوکادیا را هم پرداخت کرده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار