قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

نرخ سود بانکی چقدر زیاد می‌شود؟

نرخ سود بانکی چقدر زیاد می‌شود؟ با توجه به احتمال بررسی افزایش نرخ سود بانکی در شورای پول واعتبار، رئیس کل بانک مرکزی روز گذشته افزایش پنج درصدی سود بانکی را رد کرد، اما مسئولان بانکی افزایش سه تا پنج درصدی نرخ سود بانکی و رسیدن این سود به ۲۱ تا ۲۳ درصد را مناسب می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، تغییرات سود بانکی یکی از موضوعات مهم بانکی است که این روزها گفته‌ها حاکی از افزایش این نرخ است و به اعتقاد کارشناسان با توجه به روند صعودی نرخ تورم و ارز در اقتصاد ایران، نرخ سود در شبکه بانکی نیز باید متناسب با آن‌ها افزایش یابد.  

در این زمینه رئیس کل بانک مرکزی نیز در نشست خبری خود صحبت کرد و گفت که این بانک هم معتقد به اصلاح نرخ سود است، اما این امر منوط به تصمیم‌گیری در شورای پول و اعتبار است که پیگیر این موضوع هستیم. 

پس از این موضوع، صحبت‌هایی مبنی بر افزایش پنج درصدی سود بانکی مطرح شد که صالح‌آبادی این افزایش را رد و اعلام کرد که فعلا هیچ نرخ مشخص جدیدی برای سود سپرده تعیین نشده و بر این اساس فعلا نمی‌توان گمانه زنی‌ها مبنی بر افزایش پنج درصدی سود بانکی را تایید کرد اما گزارش‌های غیررسمی موافقت شورای پول و اعتبار با افزایش سود بانکی را مطرح می‌کند. 

در این بین، پیگیری‌ها از مسئولان بانکی حاکی از آن است که آن‌ها نیز با افزایش سود بانکی موافق هستند اما می‌گویند تاکنون شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی نظر آن‌ها را در این رابطه جویا نشده است. 

علاوه بر این، به اعتقاد مسئولان بانکی با توجه به نرخ تورم ایران، سود بانکی باید افزایش یابد تا مردم برای سپرده‌گذاری در بانک‌ها انگیزه لازم را داشته باشند.

همچنین، میزان افزایش معقولی که از سوی مسئولان بانکی مطرح می‌شود، افزایش سه تا پنج درصدی است تا نرخ سود بانکی به ۲۱ تا ۲۳ درصد برسد.

گفتنی است که آخرین اصلاحات سود بانکی به سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۹ برمی‌گردد و با اینکه تاکنون تغییری نکرده اما برخی از بانک‌ها بدون مجوز بانک مرکزی نسبت به افزایش سود بانکی اقدام کردند که با واکنش بانک مرکزی مواجه شد و با ابلاغ بخشنامه ای به شبکه بانکی در شهریور ماه، علاوه بر تاکید بر لزوم پایبندی بانک‌ها به نرخ سود مصوب ۱۸ درصدی، به مدیران بانک‌های متخلف هشدار داد که در صورت ادامه پرداخت سودهای بیشتر، آنها را به هیات انتظامی بانک‌ها معرفی می‌کند.

طبق این گزارش، براساس آخرین مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت‌دار بین ۱۰ تا ۱۸ درصد تعیین شده و در حال حاضر، نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های سرمایه گذاری به شرح زیر تعیین شده است:


۱) سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه مدت عادی: ۱۰ درصد
۲) سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه مدت ویژه سه ماهه: ۱۲ درصد
۳) سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه مدت ویژه شش ماهه: ۱۴ درصد
۴) سپرده سرمایه‌گذاری با سررسید یک سال: ۱۶ درصد
۵) سپرده سرمایه‌گذاری با سررسید دو سال: ۱۸ درصد/ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار