پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم

برخی مدیران مجلس بالاتر از حداکثر قانونی حقوق می‌گیرند

نماینده شاهین‌شهر در مجلس با بیان اینکه دولت درباره اعلام حقوق مدیران کاملا بسته عمل کرده است، گفت: برخی مدیران مجلس حقوق‌های بیشتر از حداکثر قانونی دریافت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی درباره عدم فعالیت کامل سامانه شفافیت حقوق مدیران گفت: متأسفانه با وجود اینکه قانونی در این زمینه تصویب شده اما دولت در اجرای آن تأخیری 2 ساله دارد.

 

وی افزود: بعد از تذکرات فراوانی که نمایندگان مجلس درباره لزوم راه‌اندازی این سامانه و شفافیت حقوق مدیران اعلام کردند، امسال بهانه‌ای از سوی سازمان امور اداری و استخدامی بیان شده است در حالی که بر اساس قانون بودجه سال 98 اجرای این کار برعهده وزارت امور اقتصادی و دارایی است زیرا جزئیات حقوق‌ها برعهده این وزارتخانه است.

 

نماینده مردم شاهین‌شهر تصریح کرد: طبق قانون باید سازمان امور اداری و استخدامی ارقام حقوق‌ها را در سامانه مذکور (سامانه شفافیت اعلام حقوق مدیران) بارگذاری کند که تاکنون چنین کاری نکرده است.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه متاسفانه وضعیت حقوق‌های مجلس با قوانین تطبیق ندارد اظهار داشت: با حقوق‌های بالاتر از قانون در مجلس مواجه هستیم که برخی از این حقوق‌ها از دریافتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی بالاتر است اما معاونین و مدیران و مسئولین قوه مقننه این قانون را به صورت کامل اجرا نکرده و چیزی را منتشر نکرده‌اند ضمنت اینکه لیستی هم در اختیار مدیران این سامانه قرار نگرفته است.

 

حاجی‌دلیگانی تصریح کرد: قوه قضاییه و سازمان صداوسیما در زمینه اعلام شفاف حقوق مدیران‌شان همکاری لازم را ندارند.

 

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس با بیان اینکه دولت هم باید در زمینه عدم اجرای کامل سامانه شفافیت حقوق مدیران به مجلس پاسخگو باشد افزود:متأسفانه دولت در زمینه اعلام شفاف حقوق مدیرانش کاملاً بسته عمل می‌کند و به هیچ وقت نمی‌خواهند شفافیت لازم در این باره اتفاق بیافتد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار