برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

طرح پیشنهادی فلاحت پیشه برای ادامه برجام

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که جمهوری اسلامی ایران باید در مقابل طرح فرانسوی‌ها مبنی بر توقف مقابل توقف طرحی تحت عنوان بازگشت در مقابل بازگشت را مطرح کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  حشمت الله فلاحت پیشه در تحلیلی از رفتارهای اخیر مقامات آمریکایی نسبت به ایران و پیشنهاد رئیس جمهور فرانسه، اظهار کرد: گام بعدی آمریکا یک نوع ارتباطی بین آخرین توئیت ترامپ و موضع ماکرون دارند. بعد از آنکه فرانسوی‌ها طرح توقف در مقابل توقف را مطرح کردند بلافاصله آقای ترامپ گفت که می‌خواهیم تحریم‌های تازه را شکل دهیم. این یعنی آمریکا به طور تلویحی موافق این طرح است. چون دیگر تحریمی نمانده که آمریکایی‌ها انجام دهند و همه تحریم‌ها را پیاده کردند.

 

به گفته وی، آمریکایی‌ها بخش اعظم بندهای پانزده‌گانه ذیل ماده ۴۲ فصل هفت را قبلاً اجرا کردند. لذا اکنون برخی اروپایی‌ها موضوع توقف مقابل توقف را در ادامه برجام مطرح می‌کنند که در آن نوعی همراهی توسط آمریکا وجود دارد. لازم است که جمهوری اسلامی ایران هم طرحی تحت عنوان بازگشت در مقابل بازگشت را مطرح کند.

 

فلاحت پیشه توضیح داد: بارها گفته‌ام یکی از دلایلی که قفل دیپلماسی از طرف ایران باز نمی‌شود این است که فقط یک طرح را نفی یا انکار می‌کنیم. حال اینکه در دنیای دیپلماسی اگر کشوری پیشنهادی را رد کند باید در مقابل آن پیشنهاد سازنده‌تری بدهد. ما این کار را نمی‌کنیم. به همین دلیل لازم است در مقابل توقف به توقف طرح بازگشت به بازگشت را مطرح کنیم. البته که جمهوری اسلامی ایران این آمادگی را اعلام کرده و گفته که اگر طرف مقابل به اجرای تعهدات باز گردد ما هم آمادگی بازگشت به تعهدات‌مان را داریم.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین در تحلیلی از رفتارهای انگلیسی‌ها در شرایط اخیر گفت: اولویت اصلی انگلیسی‌ها تعیین تکلیف سرنوشت برگزیت است که تمام سیاست خارجی‌اش از جمله ایران را در این قالب می‌بیند. در این بین یک سری مقتضیات سنتی بین ایران و انگلیس وجود دارد که در برهه فعلی هم در این راستا به آن عمل می‌شود. به همین دلیل می‌توان سیاست کج دار و مریز انگلیسی‌ها را در این قالب گنجاند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار