پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است

افشای اظهارات مکرون در ملاقات با مصی علی‌نژاد

لادن برومند از همراهان مصی علینژاد در دیدار با مکرون گفت رئیس جمهور فرانسه در این دیدار اعلام کرده که نه وظیفه داریم، نه اعتقاد داریم و نه مایلیم که نظام سیاسی شما را تغییر دهیم!
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ 20 آبان امسال مصی علینژاد به‌همراه چند نفر دیگر از جمله لادن برومند رئیس بنیاد برومند با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه دیدار کردند.

 

سفر علینژاد و هیئت همراه وی به فرانسه و دیدار با رئیس‌جمهور این کشور، به همت موسسه‌ای به نام JFK (سازمان عدالت برای کردستان) صورت گرفته است.

 

این سازمان توسط برنارد هنری لِوی تاسیس و اداره می‌شود و تمرکز ویژه‌ای بر احزاب تجزیه‌طلب کرد دارد که نشان می‌داد هزینه و برنامه‌ریزی آن با تجزیه‌طلبان بوده است. هنری لوی که یک فرانسوی یهودی است، در اکثر اتفاقات منطقه و هرجا سخن از جنگ و تجزیه در غرب‌آسیا باشد خودش را می‌رساند.

 

در حوادث سال 2011 در لیبی خواستار به‌رسمیت شناخته شدن شورای انقلاب ملی لیبی و مداخله ناتو در این کشور بود. در بحران سوریه خواستار مداخله نظامی بود و در زمان برگزاری همه‌پرسی در اقلیم کردستان، با خانواده بارزانی دیدار کرد. در زمان جدایی سودان جنوبی نیز در کنار رهبر شورشیان جنوب سودان عکس یادگاری گرفت.

 

لادن برومند شب گذشته در مصاحبه با BBC بخشی از صحبت‌های مکرون در این دیدار را به‌طور ناخواسته در مناظره با یک مهمان دیگر فاش کرد. وی گفت مکرون در این دیدار اعلام کرده که نه وظیفه داریم، نه اعتقاد داریم و نه مایلیم که نظام سیاسی شما را تغییر دهیم!/ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار