دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

دولت آمریکا هم می‌خواهد از شرّ مصی علی‌نژاد خلاص شود!

دولت آمریکا هم می‌خواهد از شرّ مصی علی‌نژاد خلاص شود! دولت آمریکا از مصی علی‌نژاد خواست هویتش را تغییر دهد و پنهان شود؛ سرنوشتِ حداقلی‌ای که در انتظار فعالان ضدایرانیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 15
کد خبر: ۲۰۴۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصی علی‌نژاد از عناصر مزدور ضدایرانی دیروز رسماً اعلام کرد که دولت بایدن رئیس‌جمهور آمریکا از او‌ خواسته است که «هویت» خود را تغییر دهد و پنهان شود!

احتمالاً او تصور می‌کرد این افشاگری به سود اوست، اما واقعیت آن است که این گفته یکی دیگر‌ از ضربات پتک‌آسایی است که طی این چند روز به پیکر جریان ضدایران وارد می‌شود. این خواست دولت آمریکا از مصی علی‌نژاد بدین معناست که حتی این دولت نیز می‌خواهد از شر دردسرهایی که علی‌نژاد درست می‌کند خلاص شود و او را به پارکینگ بفرستد!
اگر دولت امریکا به مصی علی‌نژاد یا موثر بودن اقدامات ضدایرانی این حلقه‌ی نزدیک به صهیونیستها اعتقادی داشت، قاعدتاً او را باید بیشتر ترویج می‌کرد و هویتش را سر دست می‌گرفت، نه اینکه از او بخواهد حتی هویتش را هم تغییر دهد! این شاید بزرگترین توهینی است که می‌شود به یک فرد مزدور مدعی و متوهمی از جنس مصی علی‌نژاد داشت: هویتت را تغییر بده!

و البته درس مهمی هم دارد؛ فردی که با جنایتکاری مانند ترامپ و دولت آمریکا و صهیونیستها علیه ملت خود فعالیت کند، نهایتاً نه تنها باید ملیتش را عوض کند، بلکه حتی از هویت فردی خود هم نمیتواند دفاع کند.

علی‌نژاد از فعالان ضدایرانی و پروژه‌بگیرانی بود که سال گذشته در ماجرای اغتشاشات 1401 اقدام به صحنه‌گردانی و تلاش برای به خیابان آوردنِ طرفدارانِ خیالی‌اش می‌کرد و در تجمعات ضدایرانی هم شرکت می‌کرد.

اسناد دریافت پول او برای اقدامات ضدایرانی که به حدود چندصد هزار دلار می‌رسید چندین بار منتشر شد و او سعی کرد در دیدار با برخی مقامات اروپایی و رژیم صهیونیستی، به خیال خودش اجماعی علیه ایران به‌راه بیندازد که آخر سر، با این رودستیِ از جانب آمریکا مواجه شد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار