مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

تعریف ۳ طرح برای معضل ترافیک در بزرگراه همت

زاکانی گفت: برای بزرگراه همت، احداث بی آرتی مطرح شده که می‌تواند خط اتصال شمال تهران با بزرگراه‌ها باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، تیرماه سال ۹۹ بود که مدیرعامل وقت شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اعلام کرد که احداث خط بی آر تی در بزرگراه شهید همت طرح پیشنهادی است که باید مطالعات نهایی روی آن انجام شود و اگر بخواهیم با سرعت مطالعات را نهایی کنیم ظرف مدت ۴۵ روز می‌توان طرح را به سرانجام رساند همچنین برای توسعه حمل و نقل عمومی در مناطقی که مترو و اتوبوس ندارد به ویژه غرب تهران می‌توانیم. از. ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد.

 

پس از گذشت ۲ سال این موضوع را با علیرضا زاکانی شهردار تهران مطرح کردیم،وی اظهار کرد: ما برای معضل ترافیک بزرگراه همت ۳ پروژه داریم که یکی از آن‌ها ناقض است، ۲ ماه پیش همکاران ما مکلف به بررسی شدند که طرح فوری برای این بزرگراه صورت گیرد.

 

وی افزود: یکی از طرح‌ها ال آرتی است که حدود ۵۰ کیلومتر از شرق تا غرب تهران را پوشش دهد و شاید تامین منابع گلوگاه اصلی اش بوده که تا به امروز محقق نشده است؛ طرح دوم بی آرتی است که می‌تواند خط اتصال شمال شهر تهران با بزرگراه‌های بزرگ باشد؛ این کار در دستور رسیدگی است.

 

شهردار تهران یادآور شد: بحث تراموا هم وجود دارد که ناقص است و به جمع بندی نرسیدیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر