انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

استیضاح وزیر بهداشت به بیش از ۷۵ امضا رسید

استیضاح وزیر بهداشت به بیش از ۷۵ امضا رسید استیضاح وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مجلس شورای اسلامی به بیش ۷۵ امضا رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ استیضاح بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی به بیش از 75 امضا رسیده است این در حالی است که طبق گفته متولیان استیضاح، این امضاها در حال افزایش است.

 

پیش از این وزیر بهداشت از مجلس شورای اسلامی به‌علت اقناع نشدن نمایندگان از پاسخ‌های وی، کارت زرد دریافت کرده بود.

 

طبق شنیده‌ها وزارت بهداشت تعهداتی به نمایندگان درباره عدم اعلام وصول استیضاح داده است که طبق گفته برخی از استیضاح‌کنندگان وزیر بهداشت هنوز به تعهدات خود عمل نکرده است که طبق گفته استیضاح‌کنندگان این اتفاق باعث خواهد شد در اسرع وقت استیضاح تقدیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شود.

 

محورهای استیضاح وزیر ورزش عبارت‌اند از:

1 ـ عدم به‌کارگیری نیروهای متخصص و مجرب.

 

2 ـ عدم مدیریت به‌هنگام و علاج‌جویانه مجموعه عوامل درون و برون سازمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.

 

3 ـ عدم اهتمام به تدوین و ارائه لایحه قانون نحوه اجرای سیاست‌های کلی سلامت به دولت و مجلس.

 

4 ـ عدم اهتمام جدی به اجرای سیاست‌های کلی سلامت و قوانین برنامه پنج‌ساله از جمله؛ پزشک خانواده و تکمیل نظام سطح‌بندی و ارجاع، پرونده الکترونیک سلامت و به‌هم‌پیوستگی سامانه‌های فناوری اطلاعات در وزارت بهداشت، گردشگری و دیپلماسی سلامت و تدبیر مهاجرت نخبگان، اولویت پیشگیری و بهداشت بر درمان، ساماندهی و نظارت به‌هنگام در تولید مصرف دارو و تجهیزات پزشکی، تمرکز بر عوامل مؤثر بر سلامت از جمله تغذیه و امنیت غذایی، آلودگی هوا، عوامل اجتماعی و روانی، مدیریت قوی و منسجم در تولیت نظام سلامت، مدیریت و کاهش پرداخت از جیب مردم و افزایش دسترسی به خدمات باکیفیت، اهتمام به اصلاح و برخورد با پدیده شوم زیرمیزی و سهم‌خواری.

 

5 ـ تغییرات مکرر در حوزه‌های مدیریتی مانند سازمان غذا و دارو و بهداشت.

 

6 ـ بی‌توجهی به مشورت با نخبگان حوزه سلامت و اتاق‌های فکر و پژوهشکده‌ها و ایجاد مکانیزم‌های مشورتی لازم و عدم استفاده از ظرفیت‌های راهبردی در فرهنگستان علوم پزشکی و نظام پزشکی.

 

7 ـ عدم توجه به‌هنگام به هشدارهای نظارتی نمایندگان مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان و اصل نود مجلس و تجمیع بیش از 200 سؤال از سوی نمایندگان.

 

8 ـ بی‌توجهی وزیر بهداشت به ایجاد بستر شغلی برای پزشکان جوان و تازه‌فارغ‌التحصیلان و افزایش روند مهاجرت پرستاران و پزشکان، بدعهدی در دریافت و تسویه واکسن‌های تولیدی واکسن سازمان داخلی علی‌رغم سفارش و تعهد به خرید اولیه، بی‌توجهی به اقناع افکار عمومی و رسانه‌ها و کارهای نمایشی بی‌حاصل، انجام اقدامات خلاف قانون در دانشگاه‌ها در برداشت درآمدهای حاصل از فروش دارو و تجهیزات و هزینه در جای دیگر که به‌تبع آن بدهی سنگین به صنعت و نابود کردن صنعت را در بر داشته است.

 

9 ـ توزیع نامناسب امکانات به شهرهای مختلف بدون در نظر گرفتن سطح‌بندی و نقشه راه سلامت و اولویت‌های مرتبط، ناکارآمدی وبدا در برقراری گفتگو (دیالوگ) و رفع مشکل گروه‌های مختلف در داخل نظام سلامت که بعضاً منجر به قطع امید ایشان از تغییر و منجر به افزایش نارضایتی‌های میدانی شده، از سوی دیگر نظام پرداخت مالی نامناسب و عدم رعایت عدالت در پرداخت، محور اصلی تمامی این نارضایتی‌ها و از دیگر موارد است.

 

10 ـ دخالت‌های خویشاوندان و اطرافیان وی در انتصابات و تشکیل کمیته انتصاباتی بدون حضور مدیران و با حضور دوستان و خویشاوندان به‌موازات کمیته انتصابات وزارت بهداشت که منجر به حذف کمیته انتصابات اصلی شده و باعث انتصاب مدیران ناکارآمد و مجیزگوی شده است.

 

11 ـ به‌کارگیری افراد بدون تجربه، تخصص و تحصیلات مرتبط در جایگاه‌های کلیدی، تلاش بعضی مدیران میانی و ارشد برای اقداماتی در راستای تأمین منافع شخصی نظیر حضور پررنگ در بخش خصوصی، انتقال پرونده هیئت علمی از دانشگاهی به دانشگاه دیگر، عدم ورود وزیر در مباحث راهبردی و تفویض اختیار کامل به معاونین که باعث ایجاد چندگانگی و تعارض در تصمیمات معاونین می‌شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار