جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

بهادری جهرمی: بیش از ۱۰۰ مدیر جوان در دولت به‌ کار گرفته شده‌اند

سخنگوی دولت گفت: در دولت سیزدهم برای انتصاب مدیران در سطوح میانی دولت و حتی هیأت دولت، تلاش شده از جوانان نخبه، متعهد و توانمند استفاده شود و تاکنون در لایه معاونان وزرا و همترازان آنها بیش از یکصد مدیر جوان در دولت بکارگیری شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی ظهر دوشنبه در جریان سفر یک‌روزه‌اش به استان گیلان، در نشست هم‌اندیشی با جمعی از فعالان فرهنگی و اجتماعی این استان حضور پیدا کرد و به سخنرانی پرداخت.

سخنگوی دولت در مقدمه سخنانش با تأکید بر اینکه آرمان‌گرایی و عدالت‌خواهی با همدلی و انسجام نیروهای مردمی تحقق پیدا می‌کند، گفت: اختلاف‌نظرها نباید موجب نزاع و درگیری ما با یکدیگر شود و همان‌طور که خداوند متعال در آیه ۴۶ سوره مبارکه انفال فرموده‌اند، باید با استقامت در کنار یکدیگر بایستیم.

بهادری جهرمی بر اهمیت انجام کار تشکیلاتی منسجم و پشتیبانی و حمایت نیروهای مومن و کارآمد از یکدیگر در راستای پیش‌برد اهداف انقلاب اسلامی تأکید کرد.

وی تاکید کرد: گفتمان دولت سیزدهم، مردمی بودن است و نگاه دولت این است که این مردمی‌سازی باید در ساختار بروز پیدا کند و شخصی پیگیری کننده این مساله در عمل و گفتمان در هر کدام از استان‌ها باشد. ما دلیل عقب‌ماندگی‌های گذشته را عدم توجه به گفتمان مردمی انقلاب اسلامی می‌دانیم. هر زمانی که از مردم فاصله گرفتیم، به چالش برخوردیم.

سخنگوی دولت، مردمی بودن را یکی از معیارهای انتصابات دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: ما مصداقی داریم در مورد یکی از مدیران که پس از اینکه گزارش شد، این مدیر ارتباطات مردمی خوبی ندارد و به اصطلاح درب اتاق‌ش بر روی مردم بسته است، پس از بررسی و قطعیت این مدیر تغییر کرد.

بهادری جهرمی در پاسخ به پرسشی در مورد راهکار اطلاع‌رسانی به دولت در مورد تخلف برخی مدیران، گفت: شناسایی مدیران متخلف هم وظیفه دولت و هم مردم است. از همه مردم می‌خواهیم که هرگونه فساد یا تخلف اداری را از طریق سامانه ۱۱۱ بازرسی ویژه رئیس‌جمهور مستقیماً گزارش دهند.

وی با اشاره به رویکرد جوان‌گرایی دولت سیزدهم در انتصابات، بیان کرد: در این دولت برای انتصاب مدیران در سطوح میانی دولت و حتی هیأت دولت، تلاش شده از جوانان نخبه، متعهد و توانمند استفاده شود و تاکنون در لایه معاونان وزرا و همترازان آنها بیش از یکصد مدیر جوان در دولت بکارگیری شده است.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسش دیگری در مورد لایحه عفاف و حجاب اظهار کرد: این لایحه قضایی بوده و به تبع هر سه قوه در مراحل تدوین تا تصویب آن دخالت داشتند. دولت علی‌رغم برخی اختلاف‌نظرها، به نظر قوه قضائیه در این خصوص احترام می‌گذارد و ضمن موافقت با این لایحه، همکاری لازم را جهت تصویب آن انجام داده است. به این دلیل که متولی این لایحه دستگاه قضایی بود، توافق شد که اطلاع رسانی در این خصوص از طریق دستگاه قضایی صورت بگیرد.

وی با تأکید بر اینکه رویکرد و نگاه دولت در خصوص حجاب روشن بوده است، گفت: از ابتدای این دولت تأکید شده که در مراکز دولتی باید تمامی قوانین از جمله در خصوص رعایت حجاب و عفاف، رعایت شود. حجاب واجب شرعی و سیاسی است و سنت و عرف ایرانیان در طول سالیان سال بوده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار