زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود

کاخ سفید: مذاکره جدی با پوتین درباره اوکراین وجود ندارد

کاخ سفید اعلام کرد: مذاکره جدی با پوتین برای پایان جنگ اوکراین در جریان نیست و کسی حق ندارد به آمریکا دیکته کند چه نوع کمک امنیتی در اختیار اوکراین قرار می دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۰۱ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 22
کد خبر: ۱۶۵۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، کاخ سفید درباره تازه‌ترین تحولات اوکراین اعلام کرد: در حال حاضر هیچ مذاکره جدی با پوتین برای پایان دادن به جنگ در اوکراین وجود ندارد.

بر اساس این گزارش و بنا به اعلام کاخ سفید، سلاح‌هایی که آمریکا برای اوکراین می‌فرستد، خیلی سریع به این کشور می‌رسد.

کاخ سفید در ادامه مدعی شد: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دلیل مشکلاتی که در استخدام روس‌ها برای جنگ وجود دارد، به یک شرکت نظامی خصوصی روسی روی آورده است. این شرکت نظامی روسیه متحمل خسارات جانی سنگینی شد و هفته گذشته حدود هزار جنگنده خود را از دست داد. ما اقدامات تنبیهی جدیدی را علیه شرکت امنیتی «واگنر» و شبکه‌های تأمین آن در سراسر جهان انجام خواهیم داد.

در ادامه مواضع کاخ سفید مده است: ما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که کرملین در قبال جنایات اوکراین پس از جنگ از طریق روند قانونی پاسخگو خواهد بود. هیچکس حق ندارد به ایالات متحده دیکته کند که چه نوع کمک امنیتی به اوکراین ارائه می‌کند. با توجه به فصل زمستان و تغییر تاکتیک نظامی پوتین، اکنون بر تأمین تجهیزات دفاع هوایی اوکراین متمرکز شده‌ایم.

کاخ سفید با اشاره به سفر رئیس جمهور اوکراین به آمریکا اعلام کرد که بایدن و زلنسکی درباره ایده صلح عادلانه به عنوان یک اصل برای پایان دادن به جنگ رایزنی کردند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار