جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

مقام‌های اطلاعاتی غربی: روسیه ده‌ها فروند جنگنده سوخو-۳۵ به ایران می‌دهد

مقام‌های اطلاعاتی غربی: روسیه ده‌ها فروند جنگنده سوخو-۳۵ به ایران می‌دهد به ادعای گزارش کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از مقام‌های اطلاعاتی غربی، روسیه در حال آماده‌سازی ارائه جنگنده‌های سوخو سو-۳۵ به ایران در آینده نزدیک است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس گزارش شنبه (۲۴ دسامبر) به نقل از مقام‌های اطلاعاتی غربی، روسیه در حال آماده‌سازی برای ارائه جنگنده‌های سوخو سو-۳۵ به ایران در آینده نزدیک است. 

 

به ادعای گزارش کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، «این قرارداد می‌تواند شامل ۲۴ جنگنده باشد که در ابتدا برای مصر در نظر گرفته شده بود؛ معامله‌ای که ایالات متحده آن را بی‌نتیجه گذاشت». طبق این ادعا، این امر باعث شد مسکو به دنبال خریدار بالقوه جدیدی باشد که بر اساس گزارش‌ها، آن را در تهران یافت.

 

به نوشته روزنامه صهیونیستی جروزالم پست، این گزارش پس از آن منتشر شده که رسانه‌های ایران در سپتامبر گفتند تهران در حال بررسی چنین خریدی است. در این گزارش بدون اشاره به جزئیات آمده که اطلاعات نشان داده خلبانان ایرانی پیش‌تر از این جنگنده‌ها برای آموزش استفاده می‌کردند. 

 

در همین خصوص «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید جمعه (نهم دسامبر)مدعی شده بود که مسکو پیشنهاد ارائه تسلیحات نظامی و جنگنده به ایران را داده است. به گزارش شبکه سی.بی.اس، کربی با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا مدعی شد که روسیه به ایران «سطح بی‌سابقه‌ای از پشتیبانی نظامی و فنی را ارائه می‌دهد که روابط آن‌ها را به یک مشارکت دفاعی تمام عیار تبدیل می‌کند».

 

در ماه‌های اخیر مقام‌های آمریکایی بارها از تریبون‌های مختلف با اتهام‌زنی تلاش کردند علیه روابط روسیه و ایران فضاسازی کنند. کربی در ادامه سخنانش با تکرار ادعاهای استفاده مسکو از پهپادهای ایران در جنگ اوکراین گفت که «روسیه و ایران در حال بررسی راه‌‌اندازی خط مونتاژ پهپاد در روسیه برای جنگ اوکراین هستند و این در حالی است که روسیه استفاده از جنگنده سوخو ۳۵ (Su-۳۵) را به خلبان‌های ایرانی آموزش می‌دهد و احتمالاً جمهوری اسلامی ایران در سال جاری میلادی این جنگنده را دریافت خواهد کرد».

 

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید ادامه داد: «این جنگنده‌ها به طرز چشمگیری (قدرت) نیروی هوایی ایران را در مقایسه با همسایگان منطقه‌ای خود افزایش خواهد داد». کربی در ادامه مدعی شد که انتقال تسلیحات در تناقض با قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل است و ایالات متحده «از ابزارهایی که در اختیار دارد برای افشا و مختل کردن این فعالیت‌ها استفاده خواهد کرد».

 

او همچنین ادعا کرد که دولت آمریکا بر این باور است که جمهوری اسلامی ایران در حال بررسی مسئله ارائه صدها موشک بالستیک به روسیه است اما با این حال اذعان کرد که آمریکا «نقطه‌نظر کاملی از تفکر ایران درباره دلیل انجام نشدن این توافق ندارد».

 

دولت بایدن با تکرار ادعاهای کمک نظامی جمهور اسلامی به روسیه تلاش کرده تا بهانه‌ای جدید برای تحریم‌های ضد ایرانی خود پیدا کند و در همین راستا اخیراً تحریم‌هایی را علیه شرکت‌ها و نهادهای ایرانی که آمریکا مدعی است در انتقال پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین مشارکت دارند، اعمال کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار