ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

واکنش به ادعاهای رژیم صهیونیستی

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: صهیونیست‌ها آماری از هشت ماموری که در اربیل کشته شدند یا 13 شناوری که در دریای مدیترانه صدمه دید یا مراکز نظامی که در تل‌آویو آسیب دید منتشر کنند تا معلوم شود آنها جلوتر هستند یا مخالفانشان.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعدالله زارعی تحلیلگر مسائل خاورمیانه در مورد تهدیدهای اخیر سران و رژیم صهیونیستی و برگزار رزمایش‌های نظامی با سربازان آمریکایی گفت: در فضایی که آمریکایی‌ها نمی‌خواهند اقدام نظامی علیه ایران انجام دهند و اصرار اسرائیلی‌ها برای اقدام نظامی از سوی آمریکایی‌ها به جایی نرسیده است، نتانیاهو دو ادعا مطرح کرده؛ اول اینکه به ایران حمله کرده و می‌کنیم و دوم اینکه این حملات بدون اطلاع آمریکا انجام خواهد گرفت.

 

وی افزود: از نتانیاهو باید پرسیده شود آمار اقداماتی که علیه خود شما، کشتی‌ها، تاسیسات، مراکز نظامی و موقعیت‌های خارج از اراضی اشغالی انجام شده است چقدر است؟ شبیه کاری که در اربیل عراق علیه پایگاه شما انجام شد و حدود هشت نفر از ماموران شما در آنجا کشته شدند یا 13 شناوری که در دریای مدیترانه آسیب دید یا مراکز نظامی که در اطراف تل‌آویو آسیب دید، آماری منتشر کنید تا معلوم شود شما جلوتر هستید یا مخالفانتان، شما به صورت کنشی عمل می‌کنید یا مخالفانتان؟

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: مطلب دوم اینکه، می‌گوئید علیه ایران اقدام انجام می‌دهیم و برای این مساله هم از آمریکا اجازه نمی‌گیریم و به آنها خبر نمی‌دهیم؛ بنابراین رسما اعلام می‌کنید اقدامات را مستقیم انجام می‌دهید و این مسئله دلیل روشنی به ما می‌دهد تا علیه شما کار کنیم. شما می‌گوئید بدون هماهنگی با کشور دیگری علیه ما اقداماتی انجام داده‌اید، ما هم همین کار را با شما می‌کنیم ببینیم چه پیش می‌آید شما آسیب می‌بینید یا ایران.

 

زارعی تصریح کرد: نکته سوم این است که همه می‌دانند کسانی که اهل عمل‌هستند کمتر حرف می‌زنند و چون نمی‌خواهند هزینه‌ای بپردازند، اقدام می‌کنند اما حرفی در مورد اقداماتشان نمی‌زنند. کسی که در مورد اقداماتش حرف می‌زند، با این حرف زدن هزینه‌ای را پیشاپیش برعهده می‌گیرد که همین امر باعث خودداری از اقدام می‌شود./ فارس

ارسال نظر