فوری/ حمله پهپادی به ۲ قایق صیادی در آب‌های هرمزگان تاریخ برگزاری انتخابات شورا‌ها تعیین شد/ جزییات  بیانیه جمعی از نمایندگان مجلس درباره تجدیدنظر عضویت ایران در NPT سپاه پاسداران: سوپر نفتکش الگایا در برخورد با مین دریایی منفجر شد ترور مولوی یوسف گرگیچ امام جماعت اهل سنت زاهدان + جزئیات کامل اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس: اغتشاشاگران پس از ناکامی در آشوب‌ها به رفتارهای دیکتاتوری رو آورده‌اند

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس: اغتشاشاگران پس از ناکامی در آشوب‌ها به رفتارهای دیکتاتوری رو آورده‌اند رئیس کمیسیون شوراهای مجلس گفت: اغتشاش‌گران پس از ناکامی در اغتشاشات به تهدید مردم به ویژه بازاریان و دیگر رفتارهای دیکتاتوری روی آورده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۱۲۷

به گزارش راهبرد معاثر؛ محمد صالح جوکار، رئیس کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به رفتارهای تهدیدآمیز و دیکتاتورمآبانه عوامل دشمن در جامعه گفت: دشمن با محوریت آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی اغتشاشات هفته‌های اخیر کشور را هدایت می‌کردند و سعی در به آشوب کشیدن کشور ما داشتند.

 

وی افزود: پس از ناکامی دشمن و اغتشاشگران در اغتشاشات، آنها روی به تهدید مردم به ویژه بازاریان و رفتارهای دیکتاتوری دیگر آورده‌اند تا با ایجاد رعب و وحشت به اهداف شوم خود برسند و این گونه القا کنند که بازار در اعتصاب است.

 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: اراذل و اوباش مزدور دشمن با تهدید بازاریان و تخریب مغازه‌های آنها سعی در به تعطیلی کشاندن بازار در شهرهای مختلف دارند و وقتی کسبه برای جلوگیری از آسیب و خسارت درب مغازه را می‌بندد، آنها واقعیت ماجرا را این گونه انعکاس می‌دهند که بازار در اعتصاب است.

 

جوکار خاطرنشان کرد: دشمنان ما در حالی دم از آزادی می‌زنند که با آتش زدن و تهدید مردم موجب ایجاد وحشت می‌شوند و در حالی خود را حامی حقوق زنان معرفی می‌کنند که نگاه ابزاری به بانوان دارند.

 

وی افزود: دشمنان ما جاسوس‌ها و اراذل و اوباش را آزادیخواه معرفی می‌کنند و مردم آزادیخواه را دیکتاتور و با وجودی که دم از حقوق بشر و آزادی می‌زنند، رفتارهایی دیکتاتورمآبانه را از آنها مشاهده می‌کنیم.

 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: دشمنان ما می‌خواهند تا ایران را مانند سوریه و عراق به آشوب بکشند و به میدان جنگ تبدیل کنند، اما مردم ایران هوشمندانه می‌دانند که دشمن هیچ‌گاه خیرخواه آنها نیست و فریب دشمن را نمی‌خورند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار