عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟

قالیباف: امیدواریم تنشی در زمستان سرد نداشته باشیم

قالیباف: امیدواریم تنشی در زمستان سرد نداشته باشیم رئیس‌جمهورگفت: امیدواریم با همفکری‌هایی که انجام شده تنشی در زمستان سردی که داریم نداشته باشیم. باید صرفه‌جویی با اولویت دستگاه‌های دولتی داشته باشیم و مردم هم صرفه‌جویی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز دوشنبه 5 دی اظهار کرد: جلسه امروز مجلس به صورت غیرعلنی با حضور وزرای نفت و انرژی برگزار شد که موضوع نا ترازی‌های انرژی در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: امیدواریم با همفکری‌هایی که انجام شده تنشی در زمستان سردی که داریم نداشته باشیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: باید صرفه‌جویی با اولویت دستگاه‌های دولتی داشته باشیم و مردم عزیز هم که نقش مهمی در این زمینه دارند، صرفه‌جویی کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار