شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

عضو مجلس خبرگان: اغتشاشگران چون فریب شیطان را خوردند اعمال زشت خود را زیبا می‌دیدند

عضو مجلس خبرگان: اغتشاشگران چون فریب شیطان را خوردند اعمال زشت خود را زیبا می‌دیدند عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اغتشاشگران و افرادی که بازیچه دست اجانب شدند، بدانند که فریب شیطان را خورند و پیروی از شیاطین هم موجب می‌شد اعمال زشتشان در نظرشان زیبا جلوه کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام محمد بهرامی‌خوشکار عضو مجلس خبرگان رهبری و استاد دانشگاه شهید مطهری(ره) با اشاره به ارتباط آیه 8 سوره فاطر ( أَفَمَنْ زُیِّنَ لَهُ سُوءُ عَمَلِهِ فَرَآهُ حَسَنًا ۖ فَإِنَّ اللَّهَ یُضِلُّ مَنْ یَشَاءُ وَیَهْدِی مَنْ یَشَاءُ ۖ فَلَا تَذْهَبْ نَفْسُکَ عَلَیْهِمْ حَسَرَاتٍ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ بِمَا یَصْنَعُونَ) با حوادث اخیر کشور اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران بر طبق فرموده امام خمینی(ره) انفجار نور بود و دشمنان در صدد هستند تا این نور را خاموش کنند در واقع دشمنان انقلاب اسلامی می خواهند نور خدا را خاموش کنند.

 

وی با بیان اینکه دشمنان باید بدانند که نور خدا خاموش شدنی نیست، افزود: ملت بزرگ ایران با پیروی و تبعیت از رهبر عزیز انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای این راه را با تمام قدرت ادامه خواهد داد.

 

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: اغتشاشگران و افرادی که بازیچه دست اجانب شده اند، با همراهی اجانب شیطان‌صفت می‌خواهند آرمان‌های مقدس مردم شریف ایران را پایمال کنند بدانند که دارند فریب شیطان را می خورند و شیاطین جن و انس، اعمال زشتشان را در نظرشان زیبا جلوه می دهد و خیال می کنند که کار خوب انجام می دهند ولی باید بدانند که اینها وسوسه شیطان است.

 

حجت الاسلام بهرامی‌خوشکار با بیان اینکه شیطان همیشه ضد نور و دوست تاریکی و ظلمات است، گفت: آنها که از شیطان پیروی می‌کنند در واقع در ظلماتی قدم می گذارند که انتهایش ضلالت و فتنه است و چیزی جز خسران دنیوی و اخروی نصیب آنها نمی گردد.

 

وی ادامه داد: در هر صورت ملت ایران تحمل این اعمال ناروا را نخواهد داشت و هر شخصی که در هر مقامی باشد و بخواهد به این انقلاب مقدس ضربه بزند، از نظر مردم شریف ایران مطرود است.

 

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: ملت عزیز ایران با پیروی از آرمان‌های امام خمینی(ره) و خلف صالح او حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران هر توطئه‌ای را خنثی خواهد کرد و با امید به آینده‌ای درخشان از این مبارزه خسته نشده و این انقلاب را به انقلاب امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف متصل خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار