المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

بدهی ۳ هزار میلیارد یورویی دولت فرانسه

بدهی ۳ هزار میلیارد یورویی دولت فرانسه بدهی دولتی فرانسه رکوردشکنی کرده و با ورود به سال میلادی جدید از مرز ۳ هزار میلیارد یورو عبور خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، بدهی دولتی فرانسه همچنان در حال رکورد شکنی است. پیش بینی می‌شود این بدهی در ابتدای سال ۲۰۲۳ از ۳۰۰۰ میلیارد یورو یا ۱۱۳ درصد تولید ناخالص داخلی فراتر رود.

 

به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی فرانس انفو، فرانسه فراتر از توان خود حرکت می‌کند و بیش از ۱۱۳ درصد از ثروت ملی یعنی تولید ناخالص داخلی بدهی دارد.

 

دولت فرانسه برای جلوگیری از ورشکستگی شرکت‌ها و مقابله با بحران انرژی و مهار قیمت‌ها برای کاهش هزینه‌های فرانسوی‌ها به اقدامات متعددی روی آورده است. فرانسه اکنون پنجمین کشور بدهکار اروپایی است.

 

طی سه سال، این بدهی ۵۸۱.۹ میلیارد یورو افزایش یافته است. فرانسه در واقع سال هاست که با افزایش بدهی‌های دولتی مواجه است. در رده بندی بدهکارترین کشور‌های اروپایی، یونان با ۱۸۲ درصد تولید ناخالص داخلی در مکان نخست، فرانسه با ۱۱۳ درصد تولید ناخالص داخلی در جایگاه پنجم قرار دارد و آلمان و استونی در رده‌های بسیار پائین‌تر قرار دارند.

 

دولت فرانسه در راستای کاهش هزینه‌های خود و مدیریت مصرف انرژی، اواخر نوامبر از بخشداران خواسته بود ادارات خود را برای هرگونه قطعی احتمالی و برنامه ریزی شده برق آماده کنند.

 

مدیر شبکه توزیع برق فرانسه روز سه شنبه گفت مصرف برق مرتبط با روشنایی عمومی در نیمه اول دسامبر از ساعت ۲۴ تا ۴ صبح کاهش تاریخی ۲۰ درصدی را ثبت کرد.

 

این شرکت در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد ۱۵ روز اول دسامبر ۲۰۲۲، شاهد کاهش تاریخی ۲۰ درصدی در مصرف روشنایی عمومی بودیم. ۴۰ درصد مصرف برق سالانه شهرداری‌ها در فرانسه صرف روشنایی عمومی می‌شود که معادل ۱۳۰۰ مگاوات است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار