رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

مقام روس فروپاشی اتحادیه اروپا و جنگ داخلی در آمریکا را پیش‌بینی کرد

معاون شورای امنیت ملی روسیه در آستانه سال نوی میلادی در حالی برای کشورهای غربی «آرزوی سالی خوب» کرد که مشکلات زیادی را برای آن‌ها پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 27
کد خبر: ۱۶۵۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه در آستانه سال نوی میلادی، مشکلات زیادی را برای کشورهای غربی پیش‌بینی کرد.

 

او دوشنبه (۲۶ دسامبر) در کانال تلگرامی خود فهرستی ۱۰ نکته‌ای را از پیش‌بینی آینده‌نگرانه خود ارائه کرد که شامل قیمت ۱۵۰ دلاری نفت به ازای هر بشکه و ۵ هزار دلاری گاز در هر هزار متر مکعب می‌شود. او همچنین بازگشت بریتانیا به اتحادیه اروپا و متعاقب آن فروپاشی این اتحادیه را پیش‌بینی کرد.

 

این سیاستمدار روس همچنین تسخیر مناطق غربی اوکراین سابق توسط لهستان و مجارستان، ایجاد رایش چهارم بر اساس آلمان و اقمار متحدش و متعاقب آن جنگ این اتحادیه با فرانسه و به دنبال آن تجزیه اروپا و تقسیم جدید لهستان را هم در پیش‌بینی خود ذکر کرد.

 

به گفته مدودف، یک مدخل جداگانه به ایرلند شمالی اختصاص داده می‌شود که باعث جدایی آن از بریتانیا و پیوستنش به جمهوری ایرلند می‌شود.

 

به نوشته خبرگزاری روسی تاس، این پیش‌بینی همچنین شامل جنگ داخلی در ایالات متحده، تبدیل کالیفرنیا و تگزاس به کشورهای مستقل، انتخاب ایلان ماسک به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا و رد دلار و یورو به عنوان ارزهای ذخیره جهانی است.

 

معاون شورای امنیت روسیه در پایان برای دوستان «آنگلوساکسون» خود و متحدانشان «سال نوی مبارکی» را آرزو کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار