کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

"پنجشنبه و جمعه‌ها" کلیک نکنید!

رئیس پلیس فتا با بیان اینکه اکثر لینک‌های آلوده در پنجشنبه و جمعه‌ها برای مخاطبان ارسال می‌شود، گفت: مخاطبان در ایام آخر هفته بر روی لینکی که نمی‌شناسند، اصلا کلیک نکنند!
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا درباره کلاهبرداری اینترنتی از طریق پیامک‌های حاوی لینک‌های آلوده اظهار کرد: افراد باید لینک‌هایی که برایشان ارسال می‌شود را با سایت‌های روابط عمومی ادارات بررسی کنند.

 

وی با بیان اینکه پلیس فتا همچنان اصرار دارد تا تمام پیامک‌های انبوه از طریق MASK برای مخاطب ارسال شود، گفت: اما همچنان این موضوع انجام نشده و تمامی ادارت به MASK مجهز نشده‌اند.

 

رئیس پلیس فتا با بیان اینکه درست است که کلاهبرداری‌های اینترنتی اولویت اول جرایم جرائم سایبری را دارد، متذکر شد: 35 درصد از جرایم سایبری مربوط به کلاهبرداری‌های اینترنتی است.

 

سردار مجید تصریح کرد: به مردم توصیه می‌کنم پیامک‌هایی که در ارتباط با حوادث بزرگ جمعیتی، اعیاد، عزاداری‌ها، پدیده‌های زیستی است را با دقت بیشتری بر روی لینک آنها کلیک کنند.

 

وی با اشاره به اینکه اکثر لینک‌های آلوده در پنجشنبه و جمعه‌ها برای مخاطبان ارسال می‌شود، گفت: مخاطبان در ایام آخر هفته بر روی لینکی که نمی‌شناسند، اصلا کلیک نکنند!

 

رئیس پلیس سایبری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه فراوانی کلاهبرداری از طریق لینک‌های آلوده مربوط به کدام نهاد می‌شود، تصریح کرد: کلاهبرداری به اسم "سامانه ثنا" هنوز در صدر کلاهبرداری از طریق لینک‌های آلوده است.

 

سردار مجید گفت: سامانه ثنا هیچ سایت مشخصی ندارد و اگر برای شما پیامکی مبنی بر "ابلاغیه جدید" یا "پرونده اغتشاشات برای شما تشکیل شده است" ارسال شد، اعتنایی نکنید چراکه تمامی پیام‌کهایی که مربوط به قوه قضائیه و تشکیل پرونده باشد با سرشماره ADLIRAN برای مخاطب ارسال می‌شود./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار