کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

تلاش ژاپن برای تولید موشک با بُرد سه هزار کیلومتر

خبرگزاری ژاپنی به نقل از یک منبع آگاه خبر داد، وزارت دفاع این کشور در تدارک برای تولید موشک فراصوت با برد سه هزار کیلومتر است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه انتشار خبرها درباره تلاش ژاپن برای تقویت توان نظامی خود، خبرگزاری ژاپنی «کیودو» از تدارک توکیو برای تولید موشک‌های دوربرد خبر داد.

 

منابع رسانه‎‌ای در توکیو خبر دادند، وزارت دفاع ژاپن در حال برنامه ریزی به منظور تولید چندین موشک‌ با بُرد سه هزار کیلومتر است و در نظر دارد از سال ۲۰۳۰ به بعد آنها را عملیاتی کند.

 

خبرگزاری ژاپنی «کیودو» روز شنبه (امروز) به نقل از یک منبع مطلع گزارش داد که دولت ژاپن به دنبال آن است که تا اوایل سال ۲۰۳۰ موشک با برد دو هزار کیلومتر عملیاتی کند و همچنین موشک با برد سه هزار کیلومتر را تا سال ۲۰۳۵ عملیاتی کند.

 

خبرگزاری رویترز با بازنشر گزارش خبرگزاری کیودو درباره تدارک ژاپن برای موشک‌های دارای برد دو هزار و سه هزار کیلومتر نوشت که این موشک‌ها می‌تواند به همه نقاط کره شمالی و برخی مناطق چین برسد.

 

این رسانه غربی افزود: «ژاپن اوایل ماه جاری میلادی با طرح ۳۲۰ میلیارد دلاری از بزرگ‌ترین تقویت ساز و برگ نظامی خود از زمان جنگ جهانی دوم رونمایی کرد که طبق این طرح موشک‌هایی را خواهد خرید که قادر به حمله به چین و آماده‌سازی آن برای درگیری پایدار باشد در حالی که تنش‌های منطقه‌ای و تهاجم روسیه به اوکراین ترس از جنگ را برانگیخته است».

 

کابینه ژاپن پیشتر قوانینی را تصویب کرد که تغییرات گسترده و مهمی را در راهبرد نظامی این کشور ایجاد کرد. در سند سیاست دفاعی جدید ژاپن، افزایش شدید بودجه نظامی آمده است./ فارس

ارسال نظر