سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

تلاش ژاپن برای تولید موشک با بُرد سه هزار کیلومتر

تلاش ژاپن برای تولید موشک با بُرد سه هزار کیلومتر خبرگزاری ژاپنی به نقل از یک منبع آگاه خبر داد، وزارت دفاع این کشور در تدارک برای تولید موشک فراصوت با برد سه هزار کیلومتر است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه انتشار خبرها درباره تلاش ژاپن برای تقویت توان نظامی خود، خبرگزاری ژاپنی «کیودو» از تدارک توکیو برای تولید موشک‌های دوربرد خبر داد.

 

منابع رسانه‎‌ای در توکیو خبر دادند، وزارت دفاع ژاپن در حال برنامه ریزی به منظور تولید چندین موشک‌ با بُرد سه هزار کیلومتر است و در نظر دارد از سال ۲۰۳۰ به بعد آنها را عملیاتی کند.

 

خبرگزاری ژاپنی «کیودو» روز شنبه (امروز) به نقل از یک منبع مطلع گزارش داد که دولت ژاپن به دنبال آن است که تا اوایل سال ۲۰۳۰ موشک با برد دو هزار کیلومتر عملیاتی کند و همچنین موشک با برد سه هزار کیلومتر را تا سال ۲۰۳۵ عملیاتی کند.

 

خبرگزاری رویترز با بازنشر گزارش خبرگزاری کیودو درباره تدارک ژاپن برای موشک‌های دارای برد دو هزار و سه هزار کیلومتر نوشت که این موشک‌ها می‌تواند به همه نقاط کره شمالی و برخی مناطق چین برسد.

 

این رسانه غربی افزود: «ژاپن اوایل ماه جاری میلادی با طرح ۳۲۰ میلیارد دلاری از بزرگ‌ترین تقویت ساز و برگ نظامی خود از زمان جنگ جهانی دوم رونمایی کرد که طبق این طرح موشک‌هایی را خواهد خرید که قادر به حمله به چین و آماده‌سازی آن برای درگیری پایدار باشد در حالی که تنش‌های منطقه‌ای و تهاجم روسیه به اوکراین ترس از جنگ را برانگیخته است».

 

کابینه ژاپن پیشتر قوانینی را تصویب کرد که تغییرات گسترده و مهمی را در راهبرد نظامی این کشور ایجاد کرد. در سند سیاست دفاعی جدید ژاپن، افزایش شدید بودجه نظامی آمده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار