فرماندار ملکشاهی: صدای مردم شنیده می‌شود و پیگیری جدی در دستور کار است پزشکیان: چرا با دانشجوی معترض برخورد می‌کنیم؟ / ما مقصریم نه دانشجو و مردم بررسی موضوع اغتشاشات در کمیسیون امور داخلی کشور شهادت یکی از کارکنان انتظامی استان ایلام در ملکشاهی بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار ملکشاهی دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی‌های استان ایلام سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق مجلس تایید شد یک میلیون تومان اعتبار خرید برای ۸۰ میلیون ایرانی؛ طرح حمایتی دولت شروع شد

جبلی: تحریم صداوسیما مصداق آشکار دیکتاتوری ضدانقلاب است

رئیس سازمان صداوسیما با بیان اینکه تحریم صداوسیما مصداق آشکار دیکتاتوری ضد انقلاب است، گفت: وقتی نهادهای سلطه غربی و بین‌المللی اقدام به تحریم صداوسیما می‌کنند، نشان می‌دهند که این دیکتاتوری و نقض ادعاهای آزادی بیان که سال‌های سال با آن گوش همه جهان را کر کرده بودند، به راحتی اتفاق می‌افتد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۱۶۶۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در مورد دیکتاتوری رسانه‌های معاند علیه نظام جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: ما سال‌های سال شاهد تناقض‌های آشکاری بین شعار و عمل مدعیان آزادی بیان و دموکراسی و احترام به جامعه هستیم که یکی از مصادیق آن، نقض حقوق بشر توسط آمریکا با تحریم سازمان صداوسیما جمهوری اسلامی ایران است.

 

جبلی با بیان اینکه سازمان صداوسیما رسانه ملی کشور جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد: صداوسیما متناسب با نیاز و شرایط جامعه و کشور، اقدام به تولید محتوا و اطلاع‌رسانی و کمک به پیشرفت کشور می‌کند.

 

رئیس سازمان صداوسیما تأکید کرد: وقتی نهادهای سلطه غربی و بین‌المللی اقدام به تحریم صداوسیما می‌کنند، نشان می‌دهند که این دیکتاتوری و نقض ادعاهای آزادی بیان که سال‌های سال با آن گوش همه جهان را کر کرده بودند، به راحتی اتفاق می‌افتد.

 

جبلی خاطرنشان کرد: اگر بناست آزادی بیانی وجود داشته باشد، رسانه ملی به عنوان یک رسانه و یک تریبونِ بیان دیدگاه‌های مردم و مدیریت افکار عمومی، کار خودش را انجام می‌دهد و رسانه‌های آن‌ها هم کار خودشان را انجام می‌دهند و این آزادی باید برای هر دو طرف باشد.

 

وی تصریح کرد: چطور رسانه‌های معاندی که شب و روز مشغول فتنه‌گری و آموزش آشوب و براندازی و به هم ریختن امنیت شرایط ایران و کشورهای دیگر هستند، در قلب اروپا آزادانه فعالیت می‌کنند و هیچ کدام از آیین‌نامه‌های تنظیم‌گری رسانه‌ای در مورد آنها اعمال نمی‌شود اما سازمان صداوسیما که یک رسانه مختص محدوده جمهوری اسلامی ایران است و طبق قانون فعالیت می‌کند، از نظر آنها نقض قوانین می‌کند و حتی نمی‌توانند وجود این سازمان و این رسانه را بر روی ماهواره‌ها تحمل کنند؟

 

رئیس سازمان صداوسیما در پایان خاطرنشان کرد: این یکی از مصادیق بسیار روشن دیکتاتوری رسانه‌ای است که ما به روشنی در حوادث اخیر با آن روبرو بودیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار