دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تاخیر در بخش‌های اورژانس، ماهانه جان ۲هزار انگلیسی را می‌گیرد

به گفته رئیس کالج سلطنتی پزشکی اورژانس، تاخیر در بخش‌های اورژانس بریتانیا باعث مرگ بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر در هفته می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته دکتر آدریان بویل رئیس کالج سلطنتی پزشکی اورژانس در مصاحبه با رادیو تایمز، تاخیر در بخش‌های اورژانس بریتانیا میتواند باعث مرگ بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر در هر هفته شود. 

 

بر اساس داده‌های خدمات ملی بهداشت انگلیس، ۳۷ هزار و ۸۳۷ بیمار بیش از ۱۲ ساعت را در ماه نوامبر برای پذیرش شدن در بخش‌های اورژانس معطل شدند که در نوامبر ۲۰۲۱، ۱۰ هزار و ۶۴۶ نفر بود. گرچه ارقام ماه دسامبر هنوز منتشر نشده، دکتر بویل به تایمز گفت اگر بدترین رکورد ثبت نشود، تعجب خواهد کرد.

 

او در اظهاراتی که چند رسانه انگلیسی یکشنبه (اول ژانویه ۲۰۲۳) نقل کردند، گفت: آنچه الان در رابطه با انتظارهای طولانی شاهدش هستیم با افزایش مرگ و میر ارتباط دارد و فکر می‌کنیم چیزی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر در نتیجه تاخیرها و مشکلات مراقبت فوری و اضطراری هر هفته جان خود را از دست می‌دهند.

 

وی افزود: باید در واقع جلوی آن را بگیریم. باید ظرفیت خود را در بیمارستان‌هایمان افزایش دهیم. باید اطمینان یابیم که راه‌های جایگزین وجود دارد تا مردم فقط به بخش خدمات آمبولانس و اورژانس هدایت نشوند. 

 

به گفته این متخصص، در حالی که بیمارستان‌ها در زمستان معمولاً شلوغ‌تر است، این فصل شاهد اعتصابات پرستاران و کارکنان آمبولانس در ماه دسامبر و شیوع آنفلوانزا در هفته‌های اخیر بود. بر اساس داده‌های خدمات ملی بهداشت انگلیس، سه هزار و ۷۴۶ نفر در روز به دلیل آنفلوانزا در هفته منتهی به کریسمس بستری شدند که نسبت به بستری شدن دو هزار و ۸۸ نفر روزانه در هفته قبل از آن افزایش داشته است. 

 

به گزارش گاردین، در حالی که موارد ابتلا به کرونا (کووید-۱۹) در سراسر بریتانیا پایین باقی مانده، غیبت کارکنان به دلیل این ویروس بیش از ۴۷ درصد در دسامبر در مقایسه با نوامبر افزایش داشته است. 

 

سه‌شنبه (۲۰ دسامبر) پرستاران انگلیسی برای دومین بار در یک ماه اخیر با ترک محل خدمت، نسبت به دستمزدهای پایین خود اعتراض کرده و دولت لندن را به انجام اعتصاب‌های بیشتر تهدید کردند. اتحادیه پرستاران انگلیس تهدید کرده اگر دولت لندن به درخواست‌های آن‌ها برای افزایش دستمزدها پاسخ ندهد، اعتصاب‌های بیشتری در راه خواهد بود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، اعتصاب حداقل یکصد هزار پرستار انگلیسی، اقدامی بی‌سابقه در تاریخ ۱۰۶ ساله اتحادیه پرستاران این کشور است که به گفته معترضان نمی‌توانند با تورم بیش از ۱۰ درصدی، با این میزان دستمزد امرار معاش کنند./ فارس

ارسال نظر