زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است

هجوم بی‌سابقه پناهندگان به انگلیس

انگلیس در سال گذشته میلادی با وجود اقدامات سختگیرانه ضد مهاجرتی دولت رکورد بالایی را در عبور مهاجران از کانال مانش برای رسیدن به این کشور ثبت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، انگلیس در سال گذشته میلادی با وجود اقدامات سختگیرانه پناهدگان شاهد رکورد بالا در هجوم پناهندگان به این کشور از طریق قایق بود.

 

همانطور که خبرگزاری انگلیسی پی ای با استناد به ارقام وزارت کشور انگلیس گزارش داد، تعداد پناهجویانی که در سال 2022 با قایق های کوچک از کانال مانش به انگلستان رفتند تقریباً 46000 نفر بود که این حدود 17000 نفر بیشتر از سال قبل و بیشتر از هر زمان دیگری بود.

 

دولت محافظه کار لندن در تلاش است تا با سیاست های سختگیرانه و اخراج، پناهندگان را از آمدن به انگلیس باز دارد. این دولت از جمله می‌خواهد افرادی که با قایق‌های کوچک به کشور می‌رسند بدون بررسی درخواست پناهندگی آن ها به رواندا برده شوند و در عوض در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

 

دادگاه عالی لندن اخیراً این رویه را اساساً قانونی اعلام کرد. با این حال هنوز چنین پروازی انجام نشده است. اولین تلاش برای اجرای این طرح در تابستان به دلیل مقاومت دادگاه اروپایی حقوق بشر شکست خورد.

 

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد لندن را به نقض تعهدات بین‌المللی خود متهم می کند. با این وجود، ریشی سوناک، نخست وزیر این کشور اندکی پیش از کریسمس اعلام کرد که قوانین پناهندگی را در سال جدید سخت تر خواهد کرد. به گفته وی این رویکرد باید راه را برای یک روند موفقیت آمیز پناهندگی برای افرادی که با دور زدن مقامات و نهادهای مرزی به کشور می رسند مسدود کند.

 

عبور از کانال مانش برای پناهندگان خطرات بسیارزیادی به همراه دارد و تا به حال تعداد زیادی از پناهجویان در این مسیر جان خود را از دست داده‌اند.

 

بر اساس اطلاعات وزارت دفاع بریتانیا، حدود 40000 نفر تا اواسط نوامبر سال 2022 سفر خطرناکی را از طریق کانال مانش انجام دادند. سال قبل از آن تعداد این افراد حدود 28500 نفر بودند. مسیرهای دیگر - مانند جاده یا راه آهن - به دلیل کنترل های شدیدتر پس از برگزیت و محدودیت های کرونا کمتر توسط پناهجویان، مورد استفاده قرار می گیرند.

 

ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس چندی پیش برنامه‌هایی را برای اتخاذ اقدامات شدیدتر علیه مهاجرت های غیرقانونی منتشر کرد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار